Huawei Nova 3 prichádza na Slovensko

Onedlho sa v slovenských obchodoch začne predávať elegantný android s veľkým 6,3' natiahnutým Full HD+ displejom, dvojicou duálnych fotoaparátom a výkonným čipsetom Kirin 970.

Nástupca minuloročného modelu prináša množstvo vylepšení, elegantný dizajn série P20, moderný displej, výkonný hardvér a silnejšiu batériu. Výbavou mieri do vyššej kategórie, cenou ostáva "pri zemi".

Pohľad na špecifikácie príjemne prekvapí. V elegantnom tele sa ukrýva čipset Kirin 970, 4 GB operačná pamäť RAM a 128 GB úložisko. Takmer celú prednú stranu vypĺňa 6,3-palcový displej s pomerom strán 19,5:9 a Full HD+ rozlíšením 1080 x 2340 bodov.

Lákadlom sú aj fotoaparáty využívajúce umelú inteligenciu. Predný i zadný tvoria dva snímače. Hlavný 16 Mpix s clonovým číslom f/1.8 a nahrávaním 4K videí dopĺňa na zadnej strane čiernobiely s 20 Mpix rozlíšením. Predná 24 Mpix kamera so svetelnosťou f/2.0 a nahrávaním Full HD videí dostala pomocný 2 Mpix fotoaparát, ktorý poslúži na rozostrenie pozadia, tzv. bokeh efekt. Kompletné špecifikácie sa dočítate v základnom infe.

Huawei Nova 3 je v slovenských obchodoch zatiaľ dostupný iba na predobjednávky, naskladnenie sa očakáva začiatkom septembra. Na výber je čierna a atraktívna fialová farba. Cena je stanovená na 429 eur.

Diskusia k článku:

Profile picture for user marek.ceman@gmail.com

Wayne 20.08.2018 - 16:20

Ja sa uz v tych huaweioch a honoroch stracam.. toto mi pride ako o 100e drahsi honor play s lepsim fotoaparatom. ci?

janíček20.08.2018 - 22:33 Trvalý odkaz

Sa nečudujem ,že majú také predaje. Chŕlia jeden model za druhým, len škoda že už pomaly všetky su na jedno kopyto. A štve ma tá podobnosť s iphone X. Huawei Nova prvej generácie z konca roka 2016 to bol originálny kúsok, kompaktný, pekný, rýchly, dobre fotil... druhá generácia k nám nedošla tak som prešiel k lg...ale táto lopata to už čo je...nesystematicke mi príde čo robia a to mám huawei rád

Celá diskusia 4 príspevky