Telekom: Digi Sport na Magio TV s bohatým obsahom

Športoví fanúšikovia majú možnosť vo vysielaní Digi Sport sledovať futbalové ligy, svetový tenis, atletiku, preteky formulí, zápasy bojových umení a množstvo ďalších športov. Nielen doma v obývačke, ale aj na mobile, tablete a PC. Prekážkou nie je ani vycestovanie do krajín EÚ.

Slováci obľubujú sledovanie športových udalostí a operátori to vedia. Preto do svojej televíznej ponuky zaraďujú bohatý športový obsah. V novej sezóne môžu diváci vo vysielaní Digi Sport sledovať svoje obľúbené tímy a športové hviezdy každý deň.

Futbaloví fanúšikovia sa môžu tešiť na španielsku LaLigu. Až do roku 2021 môžu sledovať súboje Barcelony s Realom Madrid. V nemeckej Bundeslige má bohaté hráčske zastúpenie Česká aj Slovenská republika, anglická Premier League zasa láka na najlepších hráčov sveta.

Novinkou vo vysielaní Digi Sport je najstaršia pohárová súťaž sveta FA Cup. Na obrazovky Digi Sport sa vrátila talianska Serie A, ktorá bude v ponuke tri nasledujúce sezóny.

Digi Sport je nielen o futbale, ale aj ďalších športoch. Sledovať môžete súťaže zo sveta motorizmu, tenisu, bojových umení, atletiky a chýbať nebude ani Formula Open Championship, International GT Open či ďalšie športy.

Všetky programy môžu zákazníci Magio TV sledovať v HD kvalite a športový zápas si môžu pozrieť kdekoľvek aj na svojom smartfóne, tablete alebo notebooku cez aplikáciu Magio Go. Navyše sa nemusia pri sledovaní obmedzovať ani na dovolenke. V marci tohto roka sprístupnil Telekom sledovanie Magio GO, Digi GO a HBO GO nielen na území Slovenska, ale aj v ktorejkoľvek z členských krajín Európskej únie.

Kanály Digi Sport (niektoré aj v HD) sú súčasťou Magio televízie L a XL. Kto chce mať všetky programy vo vysokej kvalite, môže si zakúpiť balíček HD Športový. K Magio TV je pri 6-mesačnej viazanosti dostupný za mesačný poplatok 4,50 € alebo bez viazanosti za 5,99 € mesačne.

Pozn. redakcie: Nedávno Orange spustil novú stanicu Orange Sport, ktorá prinesie napríklad zápasy najprestížnejšej futbalovej Ligy majstrov UEFA, divákom sprostredkuje aj slovenskú futbalovú Fortuna ligu, chýbať nebude domáci či český hokej, zápasy MMA a ďalší obsah. Zároveň priniesol zaujímavú ponuku. Záujemca si môže jednorazovo cez SMS-ku zakúpiť prístup k športovému kanálu. Buď na jeden deň alebo celý mesiac. Ako na to, sme vysvetlili v článku Orange Sport TV cez SMS: športový obsah pre každého.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Nightmare 20.08.2018 - 20:41

OT ale vo vypredaji sa objavili kusky ako Galaxy S3 ci Xperia Z3 atd atd :D https://www.telekom.sk/vypredaj-telefonov#!/vyber-hw

Profile picture for user mental.disease@centrum.cz

mental.disease21.08.2018 - 02:34 Trvalý odkaz

Xperia Z3 za 398,00 € ako ftip dobré.

Nightmare21.08.2018 - 08:15 Trvalý odkaz

Mental hadam si si nemyslel ze daju to za dvacku :D vsak aj S3,S5 ani ako vtip dobre ta cena

Celá diskusia 3 príspevky