Na jeden záber: Motorola Moto Z3 Play

Videorecenzia elegantného smartfónu s pekným 6'' Super AMOLED displejom, tenkou konštrukciou s podporou Moto modulov a čistým Androidom obohateným o niekoľko zaujímavých funkcií.

Smartfóny radu Moto Z sú typické štíhlou konštrukciou, na ktorú môžete jednoducho pripevniť Moto moduly, ktoré obohatia telefón o ďalšie funkcie, prípadne dodajú zariadeniu chýbajúcu energiu. Ako napríklad Moto Mod Power Pack, ktorý nájdete v balení Motoroly Moto Z3 Play.

Jednou z najvýraznejších zmien oproti predchodcovi je umiestnenie čítačky odtlačkov do pravej bočnej steny. Na nové miesto si treba zvyknúť a kolega Matúš, ktorý Moto Z3 Play recenzoval, sa sťažoval na jej nechcené zakrývanie rukou.

Kompletný test telefónu nájdete v článku (Lenovo) Motorola Moto Z3 Play - môžete sa spoľahnúť. Pochválili sme rýchle reakcie systému, šikovné Moto funkcie aj pekný šesťpalcový Full HD+ displej s moderným pomerom strán 18:9.

Duálny 12 Mpix fotoaparát kvalitou neprekvapil ani nesklamal. Výsledky práce obidvoch zadných snímačov aj prednej 8 Mpix kamery si môžete pozrieť v článku Takto fotí (Lenovo) Motorola Moto Z3 Play. Podrobné špecifikácie sa dozviete zo základného infa.

Videorecenzia

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu