K smartfónom Huawei radu P20 získate darčeky v hodnote až 125 eur

Kto odkladal kúpu niektorého smartfónu tohtoročného radu P20, zrejme sa poteší letnej akcii, ktorá platí v obchodnej sieti NAY. K nákupu dostanete pribalenú inteligentnú váhu, fitnes náramok alebo Bluetooth reproduktor.

Po nedávnom sprístupnení Huawei P20 v unikátnej farbe Twilight a lacnejšej konfugurácii za 549 eur, prichádza výrobca s ďalšou ponukou.

K nákupu smartfónov radu P20 v obchodoch NAY teraz môžete získať užitočné príslušentvo. K modelom Huawei P20 Pro a P20 získate napríklad inteligentnú váhu Huawei Smart Scale. Tá dokáže zaznamenať deväť rôznych údajov o vašom tele a vykonať jeho analýzu. Váha sa dá cez mobilnú aplikáciu prepojiť s telefónom, a tak všetky potrebné údaje máte kedykoľvek k dispozícii.

Okrem váhy získate k obidvom smartfónom aj vodeodolné fitnes náramky. K P20 Pro Band 2 Pro, druhým darčekom pri kúpe P20 bude náramok Colorband A2. Keď sa neviete rozhodnúť, ktorý model si kúpiť, neváhajte si prečítať naše recenzie. Skúsenosti s väčším z dvojice nájdete v článku Huawei P20 Pro - útok na prvú ligu, recenzia menšieho modelu dostala názov Huawei P20 - v tieni väčšieho brata.

Naprázdno neodídu ani záujemcovia o lite verziu. K nákupu P20 Lite dostanete pribalený Bluetooth reproduktor. Kompletný test si môžete prečítať v článku Huawei P20 Lite - zas o pol triedy vyššie.

Váhu Huawei Smart Scale bežne predávajú slovenské e-shopy za približne 55 eur. Okrem vašej hmotnosti dokáže analyzovať aj percento tuku, hmotnosť kostí v pomere k svalovej hmote a viscerálny tuk. Spárovať ju môžete s akýmkoľvek smartfónom s Androidom alebo iOS, výrobca si však určite predstavuje najmä prenos jej údajov do kriviek a grafov v svojej aplikácii Zdravie. Podrobnosti nájdete v tomto článku.

Colorband A2 zaujme najmä snímačom tepovej frekvencie, ktorý jednoduchším fitness náramkom sledujúcim iba pohyb a počet krokov chýba. Keďže má 0,96'' dvojfarebný OLED displej, zobrazí aj aktuálny čas a dátum. Aktívny ale môže byť aj v noci, kedy zas zaznamenáva jednotlivé fázy a dĺžku spánku. Mal by vydržať približne 9 dní na jedno nabitie. Proti vode a potu ho chráni odolnosť s certifikáciou IP67.

Band 2 Pro pridáva navyše GPS a odolnosť proti tlaku vody 5 atmosfér, takže zvládne aj plávanie v bazéne. Prijímač polohových dát zo satelitov vám umožní počas behu nechať mobil doma, no trasa by sa do spárovaných aplikácií mala presne zapísať aj tak. Oproti Colorbandu A2 vám displej ukáže aj vypočítanú hodnotu vášho VO2 Max, ktorá je pre množstvo profesionálnych športovcov veľmi dôležitá. Kompletné špecifikácie nájdete v článku Huawei Band 2 Pro: vodeodolný fitnes náramok s GPS.

Bluetooth reproduktorom bude podľa obrázkov 3,5-wattový model Huawei CM51 dostupný za cenu pod 60 eur. Batéria má kapacitu 700 mAh, čo vystačí na približne 8 a pol hodiny prehrávania. Zvládne tiež telefonovanie a ľahký kontakt s tryskajúcou vodou (IPX5). Pútko uľahčí pripevnenie napríklad na batoh.

Ponuka platí do 31. augusta 2018 alebo do vypredania zásob. Nielen v kamennej predajni, ale aj v e-shope obchodu.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu