LG Q8 Stylus: 6,2'' Full HD+ displej a dotykové pero

Kórejský výrobca uviedol na domácom trhu ďalší smartfón radu Q, ktoý sa od konkurencie líši najmä integrovaným dotykovým perom.

Rad Q od LG je zameraný na menej náročných zákazníkov, ktorí túžia po smartfóne s prvkami prémiových modelov. V máji tohto roka prišla na trh trojica radu Q7, o mesiac neskôr traja zástupcovia série s dotykovým perom Q Stylus. Najnovší prírastok LG Q8 (2018) je kombináciou radu Q a Stylus, takže sa už v orientácii medzi sériami strácame.

Ide vlastne o najlepšie vybaveného zástupcu Q Stylus+, ibaže prezlečeného do lesklého obalu. Konštrukcia je odolná vode, prachu i pádom, spĺňa certifikáciu IP68 aj vojenský štandard MIL-STD 810G. Medzi kľúčové špecifikácie patrí 6,2-palcový Full HD+ displej s pomerom strán 18:9, čipset Snapdragon 450, 4 GB RAM, 64 GB úložisko a 3300 mAh batéria.

Na snímanie fotografií a nahrávanie videí poslúži zadný 16 Mpix fotoaparát alebo predná 5 Mpix kamera. Snímač odtlačkov sa nachádza vzadu. Fanúšikov hudby poteší DTS:X 3D Surround Sound s Hi-Fi Quad DAC prevodníkom. Novinka bude zatiaľ dostupná iba na domácom trhu vo farbe Aurora Black a Moroccan Blue. Cenu nepoznáme.

Zdroj: social.lge.co.kr

Diskusia k článku:

Profile picture for user mental.disease@centrum.cz

mental.disease 07.08.2018 - 12:29

Výbava v celku fajn. Akurát 420€ za Snapdragon 450, je riadny úlet. V LG akoby nepoznali radu 6(7)..

Celá diskusia 1 príspevok