Rollei Smart Photo Power: kompaktný statív s nabíjačkou a svietidlom

Šikovný mini tripod s dostupnou cenovkou ukrýva power banku, ktorá nabije pripojený mobil, je vybavený odnímateľným LED svietidlom a Bluetooth spúšťou zhotovíte fotografiu alebo video aj na diaľku.

Či si už chcete spraviť peknú fotografiu do domácej knižnice alebo natočiť vlog na YouTube, poslúžiť vám môže mini statív Rollei Smart Photo Power. Ponúka viac než len stabilitu pre váš fotoaparát alebo športovú kameru.

Má kompaktné rozmery a nízku hmotnosť, v batohu alebo cestovnej batožine tak veľa miesta nezaberie. Tripod je určený pre kompaktné fotoaparáty, mobilné telefóny a športové kamery. Vďaka pohyblivej hlave dokážete nastaviť zariadenie do potrebnej pozície. Na správne vyrovnanie poslúži vstavaná vodováha.

Základné špecifikácie:

Hmotnosť 227 gramov, plastové telo, maximálne zaťaženie 1 kg, výška 12,5 cm, výška v zloženom stave 17,5 cm, úchytová doska o 1/4" závitom, držiak na telefón, pripojiteľné 1,2 W LED svietidlo, integrovaná batéria, microUSB konektor na nabíjanie, doba nabíjania 5 hodín, Bluetooth diaľková spúšť (kompatibilita s OS Android a iOS).

Obsah balenia:

Statív, LED svietidlo, nabíjací USB kábel, diaľkový ovládač, držiak na smartfón, adaptér pre športové kamery.

Od bežných statívov sa líši integrovanou power bankou. Pripojenému smartfónu dodá potrebnú energiu a poslúži aj na nabíjanie odnímateľného LED svietidla s výkonom 1,2 W, ktoré je súčasťou balenia. Prisvetlenie oceníte v zhoršených svetelných podmienkach. Po spárovaní s telefónom cez Bluetooth môžete využiť diaľkovú spúšť.

Rollei Smart Photo Power sme v slovenských obchodoch zatiaľ nenašli, objednať si ho môžete zo stránky rollei.com a nájdete ho aj na nemeckom Amazone s bezplatným doručením. Cena je 49,99 eur.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu