Nové rendery prezrádzajú možný dizajn Samsungu Galaxy Note 9

Za zverejnením stojí známy leaker Evan Blass. Drobné zmeny v dizajne je vidieť najmä na zadnej strane. Čítačka odtlačkov dostala nové, praktickejšie miesto a jeden snímač fotoaparátu je väčší ako druhý.

Samsung začal koncom minulého mesiaca lákať na svoj pripravovaný top model Galaxy Note 9. Oficiálne ho uvidíme už 9. augusta.

Pozvánka na predstavenie síce neprezradila veľa, no mohli sme na nej vidieť detail pera S Pen v novej žltej, resp. zlatej farbe. Stylus tak v rodine Galaxy Note zostáva a zároveň by mal vraj podporovať Bluetooth pripojenie, ktoré mu dá nové možnosti.

Tento týždeň na internet unikli nové obrázky, ktoré majú zachytávať dizajn telefónu. Za situáciou stojí známy leaker Evan Blass, ktorého informácie sa už veľakrát v minulosti ukázali ako pravdivé. Predná strana je na prvý pohľad oproti aktuálnemu Galaxy Note 8 rovnaká. Drobné zmeny si môžeme všimnúť až vzadu.

Čítačka odtlačkov dostala nové, praktickejšie umiestnenie a presunula sa pod fotoaparát, kde ju nahmatáte ľahšie. Ďalšou zmenou je rozdielna veľkosť snímačov kamery a pozícia pre LED diódu. Novinkou podľa renderu je aj farba pera, ktorá je prvýkrát odlišná než farba telefónu.

Okrem pozvánky na predstavenie však zatiaľ nemáme žiadne oficiálne informácie. Očakáva sa použitie čipov Snapdragon 845 / Exynos 9810, ktoré vraj budú spárované buď so 6 GB, alebo s 8 GB RAM. Displej by mal mať uhlopriečku 6,4’’ a batéria kapacitu 4 000 mAh. V prípade fotoaparátu mnohí tipujú rovnaký alebo veľmi podobný snímač, ako má Galaxy S9+. Či sa informácie potvrdia, sa dozvieme už o tri týždne.

Zdroj: twitter.com/evleaks

Diskusia k článku:

Začať diskusiu