Na jeden záber: Asus Zenfone 5

Tohtoročná novinka ponúka 6,2'' natiahnutý displej, svižné reakcie a duálny fotoaparát so širokouhlým snímačom. Názor kolegu Richarda na telefón sa dozviete z nášho videa.

Na Slovensku predávaný Asus Zenfone 5 má 4 GB operačnú pamäť RAM a 64 GB úložisko. Spolu so Snapdragonom 636 to stačí na rýchle reakcie. Nedostatok výkonu kolega Matúš, ktorý telefón testoval, nekritizoval Jeho postrehy si môžete prečítať v nedávnej recenzii.

Medzi plusy zaradil pekný 6,2-palcový natiahnutý displej s moderným výrezom, pekný dizajn i kvalitnú konštrukciu. Nie je však odolná voči vode, konkurencia je v tomto ďalej. Telefón odblokujete nielen čítačkou odtlačkov na chrbte, ale aj funkciou rozpoznávania tváre.

Novinka zaujme širokouhlým fotoaparátom, výsledky však mohli byť lepšie. Skúšobné snímky a videá nájdete spolu s krátkym komentárom v samostatnom článku Takto fotí Asus Zenfone 5. Možno niekoho poteší, že zariadenie umožňuje používanie dvoch SIM kariet súbežne v režime 4G s podporou aktívneho standby režimu a Dual VoLTE.

Výhodou Asusu Zenfone 5 je aj stereo reprodukcia, 7.1-kanálový virtuálny priestorový zvuk DTS Headphone:X a najmä dostupná cenovka. Kompletné špecifikácie Zenfonu 5 sa dozviete v našom tradičnom základnom infe.

Videorecenzia

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu