Samsungy Galaxy S8, S8+ a Note 8 dostanú otáčanie domácej obrazovky

Nová aktualizácia Samsung Experience umožní rotáciu domácej obrazovky na šírku. Je uvoľňovaná postupne a otočenie sa prispôsobí poslednej aplikácii, ktorú ste používali.

Samsung Galaxy S9 predstavil po softvérovej stránke niekoľko exkluzívnych funkcií. Jednou z nich bolo otáčanie hlavnej obrazovky na šírku displeja, ktoré u minuloročných top modelov chýbalo.

Výrobca sa to rozhodol zmeniť a novou aktualizáciou nadstavby Samsung Experience sprístupní rotáciu aj pre modely Galaxy S8 / S8+ a Note 8.

obr:https://xda-developers.com/

Režim na šírku budete môcť manuálne zapínať a vypínať. Nová aktualizácia ho zatiaľ nezobrazuje všetkým používateľom. Samsung ju buď testuje, alebo sprístupňuje postupne vo vlnách. Ak chcete novú funkciu nájsť, prejdite do nastavení, kde vyberiete domácu obrazovku. Tam buď povolíte, alebo zakážete automatické otáčanie, ktoré sa prispôsobí poslednej používanej aplikácii.

V prípade spomínaných telefónov ide už o druhú funkciu, ktorú formou aktualizácie prebrali od tohtoročných top modelov. Prvou bola možnosť nastavenia ľubovoľného videa na uzamknutú obrazovku, ktorá postupne prichádza k používateľom.

Zdroj: xda-developers.com

Diskusia k článku:

shaggy 11.07.2018 - 13:33

Fiha, to com som mal na Nokii C7 pred asi 7 rokmi uz nasiel aj Samsung. Vyborne, len tak dalej!

Knoxville11.07.2018 - 14:08 Trvalý odkaz

Radsej oneplus 6 bez toho prislusenstva..

Celá diskusia 2 príspevky