Asus ZenFone 5 na Slovensku

V slovenských obchodoch sa začal oficiálne predávať 6,2'' dual SIM android s natiahnutým displejom, duálnym fotoaparátom so širokouhlým objektívom a podporou umelej inteligencie.

Asus ZenFone 5 mal svoju premiéru začiatkom roka na tohtoročnej výstave MWC v Barcelone. Na Slovensku sa bude predávať model s 4 GB operačnou pamäťou a 64 GB úložiskom.Vložením microSD karty do hybridného slotu prídete o možnosť využívať telefón ako dual SIM. Vyšší variant so 6 GB RAM sa k nám oficiálne nedostane.

Zariadenie umožňuje používanie dvoch SIM kariet súbežne v režime 4G s podporou aktívneho standby režimu a Dual VoLTE. IPS displej s 6,2-palcovou uhlopriečkou a minimálnym rámom pod bokoch má pomer strán 19:9 a Full HD+ rozlíšenie.

ZenFone 5 odomknete čítačkou odtlačkov na zadnej strane alebo funkciou rozpoznávania tváre. Novinka láka na stereo reproduktory, prehrávanie Hi-Res audio súborov so vzorkovacou frekvenciou až do 24-bit/192 KHz aj 7.1-kanálový virtuálny priestorový zvuk DTS Headphone:X.

Asus Zenfone 5 (prvý kontakt)

Hlavný fotoaparát dostal 12-megapixelový snímač Sony IMX363, svetelnosť f/1.8, optickú stabilizáciu a schopnosť nahrávať 4K videá. Sekundárny fotoaparát ponúkne širokouhlý 120° záber, ktorý oceníte pri snímaní pamiatok, krajiny a väčšej skupiny ľudí. Špeciálne režimy umelej inteligencie sa učia a prispôsobujú pre zachytenie čo najlepšej fotografie pri každom stlačení spúšte.

Všetko dôležité o Asuse ZenFone 5 sa dozviete v našom tradičnom základnom infe. Nájdete tam aj živé fotografie. Novinku už v redakcii testujeme, môžete sa tak tešiť na recenziu. V slovenských obchodoch sa ZenFone 5 predáva vo farbách Midnight Blue a Meteor Silver za odporúčanú cenu 399 eur.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Nightmare 24.06.2018 - 03:46

Pride aj 5z?ci nas ten zas obide?

Lenka Ivančíková24.06.2018 - 09:24 Trvalý odkaz

zatial je ista len zakladna patka.

ML25.06.2018 - 11:51 Trvalý odkaz

Ktovie, ci bude Max Pro M1, ci ako sa to ofiko znaci. Do toho by som isiel.

Celá diskusia 3 príspevky