Honor 7S na Slovensku

Plnohodnotný dual SIM android s moderným natiahnutým 5,45'' HD+ displejom a nízkou cenovkou sa dostáva na pulty slovenských obchodov.

Honor 7S poslúži len menej náročným zákazníkom. Medzi kľúčové špecifikácie patrí 5,45-palcový displej s pomerom strán 18:9, HD rozlíšenie 720 x 1440 bodov, štvorjadrový procesor MediaTek MT6739, 2 GB kapacita RAM a 16 GB interná pamäť. Na rozšírenie úložiska môžete použiť samostatný slot pre microSD kartu, neprídete tak o dual SIM funkciu.

Na fotografie a videá poslúži hlavný 13 Mpix fotoaparát a 5 Mpix predná kamera s LED bleskom. Pri fotení môžete využiť rôzne fotografické režimy, napríklad panoráma, HDR alebo Beauty mode. Čítačka odtlačkov chýba, telefón však ponúka funkciu rozpoznávania tváre. V novinke beží operačný systém Android 8.1 Oreo spoužívateľskou nadstavbou EMUI. Podrobné špecifikácie sú uvedené v našom tradičnom základnom infe.

Honor 7S bude na Slovensku dostupný v čiernom, modrom a zlatom prevedení od júla za odporúčanú cenu 109 eur. Objaví sa aj v ponuke O2.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu