Samsung Gear S4 by mohli mať premiéru začiatkom augusta

Nová generácia inteligentných hodiniek Samsungu bude zrejme uvedená spolu s top modelom Note 9. Očakáva sa vylepšený hardvér a dlhšia výdrž na jedno nabitie než u predchodcu.

Napriek tomu, že Samsung Gear S3 už majú takmer dva roky, stále patria k tomu najlepšiemu, čo si môže záujemca o inteligentné hodinky na našom trhu kúpiť. Zákazníkov lákajú nielen funkciami, ale aj dizajnom. Nedávno internetom prebehla špekulácia, že vlastný operačný systém Tizen by mal byť nahradený platformou Wear OS od Googlu a Gear S4 by mohli prísť v dvoch veľkostiach.

Prvá informácia je málo pravdepodobná, Tizen je výborný systém s množstvom funkcií a dokáže pracovať nielen s Androidom, ale aj iOS. Sú tak veľkým konkurentom pre Apple Watch. Menšia veľkosť hodiniek a nižšia hmotnosť by však potešila ženy s úzkym zápästím, na ktorom veľký ciferník vyzerá mohutne. Recenziu hodiniek Gear S3 sme nazvali Samsung Gear S3 Frontier - tri pohľady na jedny hodinky, pretože v nej nájdete skúsenosti troch našich redaktorov. Neváhajte si ju prečítať.

Teraz sa v súvislosti s Gear S4 hovorí o batérii, ktorá by mala ponúknuť dlhšiu výdrž než aktuálna generácia. O 4000 mAh batérii sa špekuluje aj pri Galaxy Note 9, ktorý má byť uvedený spolu s hodinkami už začiatkom augusta. Zvyčajne mávajú jesenné novinky Samsungu premiéru na septembrovej výstave IFA.

Zdroj: cnet.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu