Na Slovensko prídu Honor 7A, Honor 7C aj Honor 7S

Trojica dual SIM androidov, ktoré pôvodne nemali byť určené pre náš trh, sa nakoniec predsa len objavia aj v slovenských obchodoch. Príde aj Honor 10 v zelenej farbe,

Pri príležitosti oficiálneho uvedenia tohtoročnej vlajkovej lode Honor 10 na Slovensko sme sa dozvedeli niekoľko noviniek. Farebná verzia Phantom Green sa dostane aj k slovenským zákazníkom. Doplní tak modrý, strieborný a čierny variant. Telefón sme vám bližšie predstavili v tomto článku a na recenzii už pracujeme.

Ďalšou novou informáciou bolo predstavenie trojice lacných modelov série Honor 7 aj pre slovenský trh. Všetky tri telefóny majú na našom webe už svoje základné info, v ktorom sa dočítate ich kompletné špecifikácie. Na čínskom trhu totiž boli uvedené už skôr.

Každý ponúka inú veľkosť uhlopriečky, majú však aj veľa spoločného. Spája ich displej s pomerom strán 18:9 a HD+ rozlíšením 720 x 1440 bodov, operačný systém Android Oreo s používateľskou nadstavbou EMUI 8.0, 3000 mAh batéria a všetky tri modely sú plnohodnotné dual SIM telefóny, pretože okrem dvoch slotov na SIM kartu majú samostatný slot pre microSD kartu.

Honor 7A dostal 5,7-palcový displej, čipset Snapdragon 430, 3 GB RAM, 32 GB úložisko, duálny fotoaparát (13 Mpix + 2 Mpix), prednú 8 Mpix kameru a nechýba ani čítačka odtlačkov. Všetko dôležité sa dočítate v základnom infe.

Honor 7C ponúkne 5,99-palcový displej, Snapdragon 450, kombináciu 3 GB operačnej pamäte RAM a 32 GB vnútorného priestoru, rovnaký duálny fotoaparát i prednú kameru ako Honor 7A, aj čítačku odtlačkov umiestnenú vzadu. Kompletné informácie o hardvérovej výbave nájdete v článku Základné info: Honor 7C.

Najslabšie vybaveným smartfónom z trojice noviniek je Honor 7S, poslúži len menej náročným zákazníkom. Medzi kľúčové špecifikácie patrí 5,45-palcový displej, štvorjadrový procesor MediaTek MT6739, 2 GB kapacita RAM, 16 GB interná pamäť, 13 Mpix fotoaparát a 5 Mpix predná kamera s LED bleskom. Čítačka odtlačkov chýba. Podrobné špecifikácie sú uvedené v našom tradičnom základnom infe.

Cenu ani štart predaja telefónov na Slovensku zatiaľ nepoznáme, no vzhľadom na hardvérovú výbavu by cenovka mala byť prijateľná. Približná dostupnosť je plánovaná na prelom mesiacov jún a júl.

Diskusia k článku:

Peter 01.06.2018 - 15:26

No mne sa, aj podla vašej foto, zdá že model 7a nebude mať duálny foťák

Lenka Ivančíková01.06.2018 - 17:27 Trvalý odkaz

Je v tom troch chaos. 7A v 3 GB verzii RAM ma na cinskom trhu dualny fotoaparat, tak je to uvedene aj v Zakladnom infe. Takisto iba 3 GB model ma mat citacku odtlackov. Variant predavany na Slovensku bude mat 3 GB RAM, aj citacku, no vyzera to, ze iba single fotoaparat. Este to overim.

Celá diskusia 2 príspevky