Okrem Xiaomi Mi 8 zajtra spoznáme aj Mi 8 SE

Výročný model Mi 8 dostane súrodenca s prívlastkom SE. Má mať menší displej, no takisto natiahnutý na takmer celú prednú stenu.

Už zajtra sa koná event Xiaomi usporiadaný k ôsmemu výročiu pôsobenia firmy na trhu, na ktorom predstaví pripravované novinky. Okrem očakávaného top modelu Mi 8, ktorý má prísť so špičkovou výbavou a inteligentného náramka Mi Band 3, uvidíme aj ďalší smartfón Mi 8 SE.

Prezradil to príspevok na čínskej sociálnej sieti Weibo. Ukazuje prezentačné materiály, na ktorých vidno menší model, ktorému nechýba displej natiahnutý na maximum ani výrez. Je pravdepodobné, že pôjde o slabšie vybaveného súrodenca vlajkovej lode. Vykrojenie v hornej časti nebude ukrývať senzory na 3D sken tváre ako pri Mi 8, ale asi iba klasickú prednú kameru a štandardné snímače.

Z fotografie vidno, že snímač odtlačkov je umiestnený vzadu, a tak sa asi nedočkáme čítačky integrovanej do displeja. Dozvedeli sme sa aj štart predaja. Predobjednávky na Mi 8 začnú už v deň uvedenia, dostupnosť je naplánovaná od 5. júna. O tri dni neskôr príde na rad Mi 8 SE.

Viac podorobností sme sa nedozvedeli. Všetky oficiálne informácie vám prinesieme zajtra, nebude chýbať naše tradičné základné info s kompletnými špecifikáciami.

Zdroj: weibo.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu