BlackBerry KEY2 dostane špeciálne tlačidlo a duálny fotoaparát

Príchod nového BlackBerry sa blíži a výrobca už na novinku láka prostredníctvom YouTube kanála. V krátkom videu upriamil pozornosť na duálny fotoaparát a špeciálne tlačidlo.

Nástupcu netradičného androidu s hardvérovou klávesnicou spoznáme už 7. júna. Pripravovanej novinke vyrobenej pod taktovkou čínskeho TCL sme sa venovali už v tomto článku.

BlackBerry KEY2, ktoré bolo už skôr známe pod kódovým označením Athena, by podľa neoficiálnych informácií malo dostať čipset Qualcomm Snapdragon 660, 6 GB operačnú pamäť RAM, operačný systém Android Oreo, štvorradovú klávesnicu a duálny fotoaparát.

Práve duálny fotoaparát a klávesnica sú nosnými prvkami krátkeho videa, v ktorom výrobca láka na KEY2. Uvedenie sprevádza slogan "An Icon Reborn", teda znovuzrodená ikona, čo môže naznačovať aj veľké očakávania TCL. Smartfóny s hardvérovou QWERTZ klávesnicou z trhu takmer vymizli. Video upriamuje pozornosť na špeciálne tlačidlo, jeho funkciu ale neprezrádza.

Viac informácií o BlackBerry KEY2 zatiaľ nemáme, je možné, že do 7. júna ešte pribudne ďalšie odhaľujúce video alebo uniknú podrobnejšie detaily o hardvérovej výbave.

Zdroj: youtube.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu