Xiaomi Mi Band 3 bude mať premiéru 31. mája

Nástupcu inteligentného náramka spoznáme už o dva dni na veľkej akcii usporiadanej k ôsmemu výročiu pôsobenia firmy na trhu. Odnímateľný displej ostane, bude však viac zaoblený s 2.5D sklom

CEO spoločnosti Lei Jun na sociálnej sieti Weibo potvrdil, že náramok testuje už takmer tri mesiace a mal ho na sebe aj na premiére herného smartfónu Black Shark.

Podľa zverejnenej fotografie má náramok Mi Band 3 podobný dizaj, odnímateľný modul má ale zaoblený displej, ktorý vystupuje nad konštrukciu. Na jeho tele sa nemajú nachádzať žiadne hardvérové tlačidlá, má byť vodeodolný s certifikáciou IP67 a vo výbave by nemala chýbať podpora Bluetooth 4.2 ani NFC.

Recenziu predchodcu sme vám priniesli už v roku 2016 a už jej názov Xiaomi Mi Band 2 - najlepší z lacných náramkov napovedá, že ide o veľmi vydarený produkt. Sme tak zvedaví, aké vylepšenia prinesie Mi Band 3.

Náramok bude mať svoju premiéru vo štvrtok 31. mája na evente usporiadanom k ôsmemu výročiu firmy. Spoznáme aj vlajkovú loď Mi 8 a výrobca predstaví najnovšiu verziu používateľskej nadstavby MIUI 10. Má priniesť podporu pre ďalšie gestá, umelú inteligenciu a zameria sa na rýchlosť systému.

Zdroj: weibo.cn

Diskusia k článku:

Začať diskusiu