Alcatel 3X prichádza na Slovensko

Na Slovensku sa začína predávať lacný dual SIM android s moderným dizajnom, natiahnutým 5,7'' HD+ displejom a duálnym fotoaparátom.

Február bol na nové modely Alcatelu štedrý. Priniesol novinky zamerané na rôzne skupiny používateľov, no všetky spájal natiahnutý displej s pomerom strán 18:9. Inak tomu nie je ani pri dual SIM androide Alcatel 3X. Na 5,7-palcovej uhlopriečke nájdeme HD+ rozlíšenie 720 x 1440 pixelov.

Napriek nízkej cene ponúka slušnú výbavu, nechýba funkcia Face Key pre rozpoznávanie tváre, snímač odtlačkov ani duálny fotoaparát. Hlavný 13 Mpix dopĺňa sekundárny 5 Mpix širokouhlý snímač so 120-stupňovým uhlom záberu. Oceníte ho pri snímaní skupiny ľudí, krajiny, interiéru a historických pamiatok. Predný 5 Mpix fotoaparát poteší fanúšikov selfie prisvetlovacou diódou.

Čítačku odtlačkov využijete nielen na bezpečné odomykanie telefónu, ale aj na rýchle spustenie nastavených aplikácií. Priradiť si môžete päť prstov, každý môže vykonať inú akciu. Vnútorné 32 GB úložisko sa dá rozšíriť microSD kartami, prídete tým ale o dual SIM funkciu. Kompletné informácie o hardvérovej výbave sa dočítate v základnom infe, kde nájdete aj živé fotografie mobilu.

Alcatel 3X sa v slovenských obchodoch predáva za odporúčanú cenu 169,99 eur. Na výber sú dve farebné verzie - metalická čierna a metalická modrá.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu