Samsung Galaxy S9+ príde vo farbe Sunrise Gold

Záujemca o Galaxy S9+ bude mať na výber už zo štyroch farebných verzií. Žiarivý zlatý odtieň s trblietavým efektom zaujme zrejme skôr ženy.

K farebným variantom Midnight Black, Coral Blue a Lilac Purple pribudne v polovici júna štvrtý Sunrise Gold. K dispozícii bude len na 256 GB verziu Galaxy S9+. Červený odtieň Burgundy Red, ktorý sa predáva na vybraných trhoch, na Slovensku dostupný nebude.

Samsung Galaxy S9+ v edícii Sunrise Gold je prvým zariadením spoločnosti so saténovo lesklým povrchom, ktorý smartfónu dodáva žiarivý vzhľad a trblietky. Osloví skôr nežnejšiu časť zákazníkov.

Prémiový model Samsungu láka na natiahnutý 6,2-palcový displej s pomerom strán 18,5:9 a rozlíšením 1440 x 2960 bodov. Výkon zabezpečí procesor vlastnej výroby Exynos 9810 a 6 GB operačná pamäť RAM. Kompletné špecifikácie sa dočítate v základnom infe Galaxy S9+.

Medzi jeho výhody patrí vodeodolná konštrukcia, slušné stereo reproduktory a duálny fotoaparát, ktorý sa pýši meniteľnou clonou f/1.5 a f/2.4. Využijete ju pri snímaní v zhoršených svetelných podmienkach. Novinkou je nahrávanie spomalených videí rýchlosťou 960 snímok za sekundu. Pokiaľ vás zaujíma kvalita fotografií a videí, kliknite si na článok Takto fotí Samsung Galaxy S9+.

Podrobnú recenziu sme zverejnili už v marci a postrehy kolegu Tomáša nájdete tu. Komu sa nechce čítať, všetko dôležité sa dozvie aj z Rišovej videorecenzie.

Videorecenzia

Samsung Galaxy S9+ v 256 GB verzii a odtieni Sunrise Gold si kúpite z oficiálnej distribúcie za odporúčanú cenu 1049 eur.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu