Honor 9 Lite teraz kúpite za nižšiu cenu

Elegantný android láka nielen štýlovým vzhľadom a natiahnutým 5,65-palcovým Full HD+ displejom, ale aj slušnou výbavou a dostupnou cenovkou. Tá je teraz ešte o dvadsať eur nižšia než zvyčajne.

Telefón zaujme štvoricou fotoaparátov, dva snímače sú vzadu i vpredu. Hlavný 13 Mpix vždy dopĺňa pomocný s 2 Mpix rozlíšením. Sekundárny snímač slúži na rozmazanie pozadia, takže vaše snímky môžu byť zaostrené na osobu alebo predmety vpredu, pričom scéna za nimi bude rozmazaná.

Kvalita fotoaparátov je celkom slušná, všetky skúšobné fotografie a videá nájdete spolu s krátkym komentárom v článku Takto fotí Honor 9 Lite.

Nad Androidom 8.0 Oreo beží šikovné používateľské prostredie v novej verzii EMUI 8 známe množstvom vylepšení a doplnkových funkcií. Všetko dôležité sa o Honoru 9 Lite dočítate v našej podrobnej recenzii a koho zaujímajú kompletné špecifikácie, nájde ich v základnom infe.

Do konca júna kúpite Honor 9 Lite za 229 eur. Na výber máte z troch farebných odtieňov: antracitovo čiernej, zafírovo modrej a ľadovo sivej.

Videorecenzia

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu