Pri kúpe Samsungu Galaxy S9 a S9+ získate bonus až 400 eur

Pokiaľ túžite po niektorom z nových top modelov Samsungu, môžete teraz ušetriť až niekoľko sto eur. K 100-eurovej zľave získate ešte nižšiu cenu odpredajom svojho starého zariadenie.

Opäť je tu akcia Samsungu, pri ktorej môžete získať pri kúpe top modelu zľavu. Teraz sa týka Galaxy S9 a Galaxy S9+ zakúpených z oficiálnej distribúcie. Zľava je podmienená odpredajom starého telefónu, na značke nezáleží.

Akcia trvá od 23. apríla do 3. júna 2018 a stačí urobiť niekoľko krokov:

- zakúpiť si nový Samsung Galaxy S9 alebo Galaxy S9+ u niektorého z oficiálnych predajcov slovenskej distribúcie

- zaregistrovať na stránke www.novysamsung.sk IMEI telefónu, predajcu, u ktorého ste zariadenie zakúpili, dátum zakúpenia a nahrať kópiu pokladničného dokladu alebo faktúry s dátumom zakúpenia nového Galaxy S9 alebo Galaxy S9+

- zaregistrovať informácie o starom telefóne, a spôsobom, akým ho chcete odpredať

Po schválení registrácie a obdržaní starého zariadenia vám bude vyplatená výkupná suma za vaše staré zariadenie a po overení a schválení údajov nového Galaxy S9 alebo Galaxy S9+ vám bude zaslaný bonus 100 eur.

Noví majitelia smartfónov Samsung Galaxy S9|S9+ sa musia pre získanie Samsung bonusu zaregistrova na stránke www.novysamsung.sk najneskôr do 10. 6. 2018. Doklad o kúpe bude akceptovaný s dátumom maximálne do 3. 6. 2018.

Videorecenzia

Zoznam obchodníkov zapojených do bonusového programu:

Andreashop.sk, Andreashopsala.sk, Asbis, Datacomp, DATART, Dates Mobile, Digitall, Elsatex, Euronics a jeho maloobchodní partneri, Euronics TPD (TPD.sk), Hej.sk, IRD, Mall.sk, mobilonline, mp3.sk, NAY, Nikita.sk, Orange, O2 - sieť predajní, OKAY, Planeo Elektro, SETEL, s. r. o., Samsung brandshop, Samsung e-shop.

Pozn. redakcie: Podobné akcie nie sú u Samsungu ničím nové. Výrobca chce týmto krokom zrejme podporiť predaj smartfónu od oficiálnych distribútorov, ktorí veľakrát doplácajú na šedý dovoz. Ten síce ponúka nižšie ceny, no pri prvých problémoch s telefónom zákazník môže zistiť, že ušetriť pár desiatok eur sa mu veľmi nevyplatilo. Rizikám, ktoré prináša kúpa telefónu mimo oficiálnej distribúcie, sme sa už dávnejšie venovali v článku Na Slovensku je to tak: Lacné mobilné telefóny.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Medino 24.04.2018 - 02:36

Tu zlavu 400 eur nedostane podla mna nikto. Je to iba fake marketing

Peter Čapkovič24.04.2018 - 15:49 Trvalý odkaz

aj ja si myslím, že je to maximum, ktoré nezíska nikto. Inak na margo tých "šediviek" musím napísať, že sa mi na mojej "šedivke" S7 edge pokazil display (neslávne známy ružový pásik cez displej) a dal som ho na reklamáciu, telefon bol odoslaný do Nemecka na servis (w-support), kde som si mohol v reálnom čase sledovať priebeh opravy, pozrieť protokol... (mimochodom za 3 dni opravený, vymenený komplet nový displej a ešte aj baterka...!). Kamarát kupoval S7Edge v T-Mobile, má presne ten istý problém, a už ho tam posiela tretíkrát na reklamáciu a stále mu ho vracajú s tým, že sa závada neprejavila (servis predpokladám, že niekde na SVK ...). Tak len toľko na margo vybavovania reklamácií.

Peter24.04.2018 - 18:11 Trvalý odkaz

ked niekto pôjde odovzdať svoj S8 v TOP stave (určite nedostanete 300 aj keby ste ho len teraz vybrali z krabičky) a chce ten bonus k S9tke, tak ja mu tých 250-300 € za s8 (PLUS) v TOP stave dám :)

Matej24.04.2018 - 20:04 Trvalý odkaz

Pepo30 ty kkz tak to je pekná špinavost s tým servisom :-( boha tu ozaj nič nefunguje.

A dávať tam nový S8 sa neoplatí, ja som si skúšal HTC 10 nacenit, dali by mi okolo 200€, plus 100€ bonus, tak to je celkom fajn, za toľko by som ho napríklad nikde nepredal, takže asi pôjdem do toho

jarpo25.04.2018 - 06:59 Trvalý odkaz

Tak zrovna reklamacia telefonu u operatora je u nas asi to najhorsie, to mozem potvrdit aj ja. Aj to je jeden z dovodov, preco som od nich uz roky telefon nevzal :-)

Celá diskusia 8 príspevkov