Orange: Huawei P20 lite, Sony Xperia XZ2 a Xperia L2 v akciovej ponuke

Ponuka dotovaných zariadení Orangeu sa rozrástla o tri novinky. Lite verziu vlajkovej lode Huawei, top model Sony v novom dozajne a cenovo dostupný android pre menej náročných používateľov.

Lacnejšia a skromnejšie vybavená verzia vlajkovej lode P20 ponúka natiahnutý Full HD+ displej s 5,84'' uhlopriečkou a rohmi v štýle iPhonu X. Čítačka odtlačkov je umiestnená na zadnej strane pod duálnym 16-megapixelovým fotoaparátom.

Spoľahnúť sa môžete na 64 GB úložisko, 4 GB operačnú pamäť a 3000 mAh batériu. Kompletné špecifikácie sa dočítate v základnom infe Huawei P20 lite.

Huawei P20 lite je v Orangei dostupný k najvyššiemu paušálu už od jedného eura, plná cena je stanovená na 380 eur. Na výber sú tri farby: čierna, modrá a ružová.

Od dnešného dňa štartuje aj predaj Huawei P20, ktorý bol od 29. marca dostupný na predobjednávky. Pri kúpe získate automaticky zľavu na nákup originálneho príslušenstva Huawei v hodnote 50 €. P20 Pro sa v Orangei začne predávať 11. apríla.

Sony Xperia XZ2 je novinkou z barcelonskej výstavy MWC 2018. Prináša nový dizajn, 5,7'' natiahnutý displej s Full HD+ rozlíšením, čítačku odtlačkov na zadnej strane a vylepšený 23-megapixelový fotoaparát s nahrávaním super spomalených videí 960 fps už vo Full HD rozlíšení. Vodeodolná konštrukcia ostala.

Vo vnútri nájdeme výkonný procesor Snapdragon 845, 4 GB operačnú pamäť RAM a 64 GB úložisko. Kompletné informácie o hardvérovej výbave sa dočítate v základnom infe Sony Xperia XZ2.

Sony Xperia XZ2 (prvý kontakt)

Sony Xperia XZ2 kúpite v Orangei v zaujímavej farbe Green od 360 eur. Cena v hotovosti je u operátora stanovená na 770 eur. V redakcii už novinku testujeme.

Na 5,5'' uhlopriečke Sony Xperia L2 nájdeme HD rozlíšenie 720 x 1280 bodov. Vo vnútri beží staršia verzia operačného systému Android 7.1.1 Nougat, operačná pamäť ponúka slušnú kapacitu 3 GB. Vnútorné 32 GB úložisko si môžete rozšíriť microSD kartami. Predná 8 Mpix kamera so 120° uhlom záberu je určená fanúšikom autoportrétov, zadný fotoaparát dostal 13 Mpix rozlíšenie.

Všetko dôležité o Xperii L2 nájdete v tradičnom základnom infe. Smartfón už v redakcii testujeme, prinesieme vám tak aj kompletnú recenziu.

Sony Xperia L2 v čiernej farbe je v Orangei dostupná od jedného eura, plná cena je stanovená na 250 eur.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu