Samsung ponúka za akékoľvek hodinky šrotovné až 60 eur

Pri kúpe smart hodiniek alebo inteligentného náramka značky Samsung teraz môžete ušetriť až 60 eur. Stačí priniesť do vybraných predajní staré náramkové hodinky.

Inteligentné hodinky alebo náramok sú šikovní spoločníci nielen pri športových aktivitách. Poslúžia ako predĺžená ruka smartfónu, zobrazujú doručené notifikácie, prichádzajúce hovory, monitorujú váš spánok, spálené kalórie, prejdené kroky a ponúkajú množstvo ďalších funkcií.

Záujemcovia o Samsung Gear Sport alebo Gear Fit2 Pro môžu teraz získať okamžitú zľavu na ich kúpu. Stačí, ak prinesú akékoľvek staré náramkové hodinky do predajne Samsung (v Bratislave, Banskej Bystrici alebo Košiciach) alebo predajne Alza. Pri kúpe Gear Sport je výška zľavy 60 eur, cenu náramka Gear Fit2 Pro si tak môžu znížiť o 40 eur. Akcia platí do 30. apríla 2018.

Hodinky Samsung Gear Sport a náramok Gear Fit2 Pro môžete zobrať aj do bazéna. Sú odolné voči vode a medzi funkciami sa nachádza aplikácia od firmy Speedo, ktorá zaznamenáva počet preplávaných bazénov, čas na jednu dĺžku bazéna, typ tempa a mnohé ďalšie. Kompatibilné sú so smartfónom, v ktorom beží operačný systém Android alebo iOS.

Gear Sport majú kruhový 1,2-palcový ciferník, 4 GB úložisko, do ktorého si môžete uložiť obľúbenú hudbu a 300 mAh batériu. Vo vnútri beží vlastný operačný systém Tizen. Vo výbave nechýba GPS, Wi-Fi NFC ani snímač tepu srdca. So smartfónom ich spárujete cez Bluetooth. Všetko dôležité o hardvérovej výbave sa dozviete v článku Základné info: Samsung Gear Sport.

Gear Fit2 Pro majú zaoblený dotykový Super AMOLED dislej s uhlopriečkou 1,5 palca, 200 mAh batériu, GPS, snímač tepu srdca a certifikát odolnosti MIL-STD-810G. Hudbu môžete počúvať cez Bluetooth slúchadlá aj bez pripojenia k mobilu alebo internetu. Uložíte si ju do 4 GB vnútorného úložiska. Aj tu nájdeme operačný systém Tizen.

Podrobnú recenziu športového náramka si môžete prečítať v tomto článku. Kompletné špecifikácie nájdete v základnom infe.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu