ASUS hľadá dievča na titulku nového časopisu TECHBOX

reklama Baby, ukážte sa! Staň sa tvárou ASUS a nafoť titulku nového časopisu TECHBOX.

fotka

Staň sa tvárou ASUS a nafoť titulku nového časopisu TECHBOX. Okrem fotenia s profesionálnym fotografom Petrom Frolom, môžeš vyhrať aj ultraľahký a supertenký notebook ASUS U36SD. Tak ukáž sa!

fotka

Chceš byť na titulke nového moderného lifestylovo-technologického časopisu TECHBOX? Známy časopis BCMOBIL & TECHBOX sa mení na TECHBOX, tak využi túto jedinečnú šancu. ASUS hľadá dievča na titulku septembrového vydania časopisu TECHBOX a okrem fotografovania ti daruje aj super notebook ASUS U36SD. Neváhaj, dostaneš sa do rúk profesionálneho fotografa Petra Frola (www.peterfrolo.com). A nielen to! Vďaka špičkovej vizážistke Eliške Pichoňskej a stylistke Michaele Ľuptákovej dostaneš ten správny šmrnc. Takúto šancu máš len teraz! Čím skôr sa prihlásiš, tým dlhšie môžu za teba hlasovať návštevníci stránky www.techbox.sk/modelka.

fotka

Vyhraj okrem fotenia titulky aj štýlový, ultraľahký a supertenký notebook ASUS U36SD. Ak vyhráš, okrem fotografovania titulky ťa potešíme aj skutočne nadupaným notebookom, ktorý ti budú závidieť. ASUS je jeden z najpredávanejších výrobcov notebookov na Slovensku a vie, čím zaujme dievča ako si ty. Ukáž sa! Zo všetkých hlasujúcich za súťažiace vylosujeme aj 5 výhercov štýlovej cestovnej tašky TECHBOX a k tomu dostanú aj ročné predplatné časopisu TECHBOX.

fotka

Bližšie informácie o súťaži ASUS hľadá dievča na titulku nového časopisu TECHBOX nájdeš na stránke www.techbox.sk/modelka

Diskusia k článku:

Martin Hombauer 01.08.2011 - 12:12

Atlis: Skoda ze len dievcata, hned by som sa prihlasil :D

anonymous01.08.2011 - 15:29 Trvalý odkaz

h8me: dufam že nejaka čiernovlaska s ofinkou ;) a nech dole napišu aj adresu a tel. čislo ;)

anonymous01.08.2011 - 16:35 Trvalý odkaz

Robo: Aj tak im to nezdvihne predajnosť :D

anonymous01.08.2011 - 22:10 Trvalý odkaz

adam: nj myslim ze o obmdzenych citatelov podobnych tebe aj tak nestoja

anonymous02.08.2011 - 11:25 Trvalý odkaz

NortyLSD: mozno keby bol techbox len v madarcine a na titulke by bol bella bugar s palom csakym alebo inym zaostalym opiciakom predavalo by sa to

Celá diskusia 14 príspevkov