Samsung začal predávať 256 GB verziu Galaxy S9 a S9+

Nároční používatelia, ktorí potrebujú veľkú vnútornú pamäť, si už môžu na Slovensku kúpiť 256 GB verziu top modelov Samsungu. Zatiaľ je k dispozícii len čierny variant.

K 64 GB verzii noviniek Samsung Galaxy S9 a Galaxy S9+ pribudol v slovenských obchodoch 256 GB model.

Samsung Galaxy S9 a Galaxy S9+ priniesli takmer nezmenený dizajn, čítačku odtlačkov presunutú pod objektív fotoaparátu, nový procesor Exynos 9810 a stereo reproduktory vytvorené v spolupráci s AKG. Ostala vodeodolná konštrukcia s IP68, väčší model dostal 6 GB RAM a duálny fotoaparát.

Obidva modely sa pýšia meniteľnou clonou f/1.5 a f/2.4, ktorú využijete pri snímaní v zhoršených svetelných podmienkach. Novinkou je nahrávanie spomalených 960 fps videí.

Kompletné špecifikácie sa dočítate v základnom infe Samsungu Galaxy S9 a Galaxy S9+. Naše skúsenosti z testovania Galaxy S9+ si môžete prčítať v podrobnej recenzii a všetky skúšobné snímky a videá z vynoveného fotoaparátu nájdete v článku Takto fotí Samsung Galaxy S9+.

Videorecenzia

K dispozícii bude 256 GB verzia zatiaľ len v čiernej farbe, a to za odporúčanú cenu 949 eur (Galaxy S9) a 1049 eur (Galaxy S9+).

Vzhľadom na veľký záujem budú prednostne obslúžení zákazníci, ktorí si mobilný telefón predobjednali. Ďalšia dodávka 256 GB Galaxy S9/S9+ je plánovaná na budúci týždeň.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu