Európske ceny Samsungu Galaxy S9 a S9+ už nie sú tajomstvom

K očakávanej výbave, dizajnu a funkciám teraz pribudla do skladačky aj cena pripravovaných noviniek. Suma, za ktorú sa majú top modely Samsungu predávať, zrejme nikoho neprekvapí.

Je toho málo, čo by sme o pripravovaných vlajkových lodiach, ktoré budú mať svoju premiéru už túto nedeľu, nevedeli. Hardvérovú výbavu prezradilo produktové balenie, dizajn uniknuté fotografie.

Hlavným lákadlom má byť úplne nový fotoaparát s nahrávaní spomalených Full HD videí s 480 fps a meniteľnou clonou f/1.5 a f/2.4, ktorú bude snímač využívať podľa aktuálnych svetelných podmienok. Galaxy S9+ by mal dostať duálny fotoaparát.

Teraz už poznáme aj očakávané európske ceny. Nikoho zrejme neprekvapí, že nemajú byť nižšie než tie vlaňajšie. Naopak, výrobca vraj bude za novinky pýtať o niekoľko desiatok eur viac za Galaxy S8 a S8+.

Predpokladané ceny zverejnil na svojom Twitter účte Evan Blass. Samsung Galaxy S9 sa má predávať za približne 841 eur, väčší a vybavenejší Galaxy S9+ za 997 eur. Zverejnené ceny nekončia deviatkou, ako býva na Slovensku zvykom. Sú iba prepočtom z inej meny. Je preto pravdepodobné, že sa presná cena pre náš trh ešte upraví.

Koniec špekuláciám prinesie oficiálne predstavenie top modelov Samsungu pre tento rok. Tlačová konferencia je naplánovaná na nedeľu 25. februára. Nebude na nej chýbať ani zástupca našej redakcie, a tak sa môžete tešiť na prvé dojmy a postrehy.

Zdroj: twitter.com/evleaks

Diskusia k článku:

Začať diskusiu