Nástupcu LG G6 možno spoznáme až v júni

Vlajková loď pre tento rok by mala prísť neskôr než sa čakalo. Smartfón s prezývkou Judy má dostať úsporný displej, ktorý spotrebuje o 35 % energie menej než tradičná LCD obrazovka.

Už dlhší čas je jasné, že barcelonské MWC bude o jeden top model chudobnejšie. LG na technologickom kongrese predstaví LG V30 2018 vylepšené o umelú inteligenciu a ovládanie hlasom. Na nástupcu LG G6 si počkáme pravdepodobne až do júna.

Novinkou má byť displej s vysokým jasom 800 nitov označený ako MLCD+, ktorý má byť o 35 % úspernejší než bežné LCD obrazovky. Telefón by preto za slnečného počasia nemal vybiť batériu tak rýchlo, ako je obvyklé. Aby používateľ videl na slnku čo najviac, býva zvyčajne jas displeja nastavený ma maximum. To sa priprodzene prejaví na spotrebe energie.

Pripravovaný top model s pracovným názvom LG Judy by mal dostať 6,1-palcovú uhlopriečku s pomerom strán 18:9 a podporou HDR10. Zvyšná výbava by mala zahŕňať procesor Snapdragon 845, 4 GB operačnú pamäť RAM, 64 GB úložisko, stereo reproduktory a 16 Mpix duálny fotoaparát s clonovým číslom f/1.6 a umelou inteligenciou. Očakávať sa dá aj odolnosť voči vode, prachu a nárazom.

Hlavnou hviezdou tohtoročného MWC tak bude vlajková loď Samsungu. Nový Huawei uvidíme až koncom marca, LG ešte neskôr.

Zdroj: venturebeat.com

Diskusia k článku:

Nightmare 19.02.2018 - 14:01

Hm S9ma mat stereo repraky a teraz uz aj G7...no uvidime,pripadne aj na kvalitku ale co sa ryka LG oni to davali skor aby sa viac predalo a ako vidim asi im to moc neslo

Celá diskusia 1 príspevok