The PyeongChang 2018: najnovšie správy z olympiády v reálnom čase

Samsung pripravil pre tohtoročné olympijské hry oficiálnu aplikáciu, ktorá vám pomôže udržať prehľad o aktuálnych informáciách. Nebudú chýbať novinky v reálnom čase, rebríčky, online povzbudzovanie a oveľa viac.

9. februára odštartujú 23. zimné olympijské hry, ktoré bude hostiť kórejské mesto Pjongčang. Samsung sa stáva ich oficiálnym partnerom a pri tejto príležitosti pripravil vlastnú aplikáciu.

Divákom na celom svete pomôže zostať v centre diania a budú mať stále aktuálne informácie. The PyeongChang 2018 ponúkne najnovšie správy s aktualizáciami v reálnom čase. Nebudú chýbať detaily o atlétoch, medailách, rebríčkoch a olympijských či paralympijských rekordoch.

Novinka poskytne rozdielny obsah podľa polohy používateľa. Okrem toho v nej nájdete informácie o lístkoch, miestach konania jednotlivých súťaží aj online službu povzbudzovania, ktorá fanúšikom umožní prejaviť podporu športovcom z ich krajiny. Po zvolení obľúbených športov alebo športovcov získa používateľ okrem údajov o klasifikáciách aj push upozornenia.

Pri príležitosti olympijských hier predstavil Samsung aj limitovanú edíciu Galaxy Note 8, ktorá dostala niekoľko menších vylepšení, tematické pozadia, doplnkové aplikácie a bielu zadnú stenu so znakom olympijských hier.

Aplikácia The PyeongChang 2018 je dostupná v angličtine pre operačný systém Android alebo iOS. Zatiaľ v nej nájdete informácie týkajúce sa centra olympijských hier, tradičného zapaľovania ohňa a celkovej organizácie.

Zdroj: samsung.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu