HTC 10 a U11 dostávajú aktualizáciu na Android 8.0 Oreo

Konečne sa dočkali aj majitelia smartfónov HTC. Už v lete minulého roka výrobca informoval, že Android 8.0 Oreo pripraví pre modely HTC U11, HTC U Ultra a HTC 10.

Ako prvá mala prísť na rad vlajková loď U11, no namiesto do konca roka dorazil update do Európy o niekoľko týždňov neskôr. HTC sa za to svojím zákazníkom ospravedlnilo. V krátkom čase po sebe bola sprístupnená aktualizácia nielen pre HTC U11, ale aj minuloročný top model HTC 10. Podľa informácií nášho čitateľa dorazilo Oreo aj na model zakúpený v Orangei.

Android 8.0 Oreo má byť podľa Googlu rýchlejší, múdrejší a silnejší než predchádzajúce verzie. Veľký dôraz sa kladie na správu batérie, bezpečnosť uložených dát a prinesie aj množstvo noviniek. Novým funkciám a vylepšeniam sme sa venovali v článku Android 8.0 Oreo je tu.

V prípade, že zariadenie neponúka aktualizáciu automaticky, môžete si ju manuálne vyhľadať cez Nastavenia –> Informácie o telefóne –> Aktualizácia softvéru. Na stiahnutie inštalačného balíka s veľkosťou približne 1,4 GB odporúčame použiť Wi-Fi pripojenie.

Za čitateľský tip ďakujeme.

Zdroj: facebook.com/htcfansczsk

Diskusia k článku:

torko02 24.01.2018 - 01:43

Na HTC 10 mi prisla aktualizacia uz minuly stvrtok... co ma ale sklamalo je, ze htc 10 furt nepodporuje natacanie full hd videí pri 60 fps, potom uz davnejsie ste tu publikovali, ze aj htc ma uz svoju app ambientneho displeja, pricom v obchode play bolo v poziadavkach uvedene pri OS aspon android 8.0 a vyssi, ale htc 10 po aktualizacii furt neni podporovane... najviac ma z celeho updatu potesilo zapinanie fotaku po rychlom dvojkliku zapinacieho/vypinacieho tlacidla...

ondrakomous24.01.2018 - 15:46 Trvalý odkaz

tleskam rychlejsi update jak na LG G6, tam prej bude update az ve druhem kvartale 2018. Samsung taky nic moc rychlost, hadam, ze v unoru to vypusti.

Celá diskusia 2 príspevky