THRIVE: oddýchnite si od svojho smartfónu

Samsung chce, aby ste mali svoj čas pevne v rukách. Preto predstavil novú bezplatnú aplikáciu, ktorá na určenú dobu nebude zobrazovať notifikácie a hovory odmietne vopred definovanou správou.

Samsung predstavil novú aplikáciu THRIVE primárne určenú pre top model Galaxy Note 8. Chce, aby ste s ním trávili menej času.

Zdá sa to paradoxné, ale podľa hlavnej myšlienky aj užitočný telefón treba vedieť odložiť, a venovať čas niečomu inému. THRIVE vám tak umožní zablokovať všetky upozornenia, vrátane hovorov, esemesiek a čohokoľvek, čo súvisí s aplikáciami vo vašom telefóne.

Čas alebo obdobie blokovania upozornení si môžete prispôsobiť. Nechýba možnosť vytvoriť zoznam VIP ľudí, ktorých sa vypnutie upozornení nebude týkať a môžu vás bez problémov kontaktovať. Kontrolovať môžete aj čas strávený v konkrétnych aplikáciách.

Aj keď je podľa Samsungu THRIVE k dispozícii výlučne pre majiteľov Galaxy Note 8, z Google Play si môžete aplikáciu stiahnuť aj na iné zariadenie. Bez problémov sme ju nainštalovali na redakčný Galaxy S8 aj Motorolu Moto X4. V popise softvéru sa uvádza, že je to nevydaná aplikácia a môže byť nestabilná.

Neskôr má byť oficiálne sprístupnená pre ďalšie Samsung zariadenia. Zatiaľ môžete vyskúšať podobné aplikácie, napríklad Switch Off Notifications alebo Call Blocker.

Zdroj: Samsung

Diskusia k článku:

Začať diskusiu