Na jeden záber: Nokia 8

Videorecenzia výkonnej Nokie s 5,3'' QHD displejom, duálnym fotoaparátom s optikou Carl Zeiss a čistým Androidom 8.0 Oreo.

Nokia 8 má kovové telo, výbornú výbavu a spĺňa certifikáciu IP54. Nevadí jej napríklad telefonovanie v daždi alebo jemné ošplechnutie, na ponáranie do vody však zabudnite. Pochváliť treba jemný displej s funkciou Glance a čítačku odtlačov umiestnenú pod obrazovkou a nie na zadnej strane, ako vidíme u konkurencie.

Glance obrazovka zobrazuje čas, dátum, zmeškané hovory, doručené e-maily, správy a zostávajúce percento batérie. Plní podobnú funkciu ako Always on displej, no nesvieti stále. Rozsvieti sa iba vtedy, keď mobilom zahýbete.

Nokia 8 ponúka výborný duálny fotoaparát a dobrú prácu odvádza aj predná kamera. Telefón má 13-megapixelové fotoaparáty vpredu i vzadu. Oba dokážu nahrávať 4K videá, zaostrujú a majú clonové číslo f/2.0. Zadný dostal navyše optickú stabilizáciu obrazu. Kvalitu snímok a videí si môžete pozrieť v článku Takto fotí Nokia 8.

Všetko podstatné o telefóne sa dočítate v našej decembrovej recenzii, kompletné špecifikácie nájdete v tradičnom základnom infe.

Videorecenzia

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu