Zajtra spoznáme ďalší smartfón Honoru

Len nedávno uviedol Honor dve novinky a už zajtra spoznáme ďalšiu. Výrobca na nový model láka číslicou štyri. Pravdepodobne tak ponúkne štyri fotoaparáty.

V polovici októbra prišiel Honor 7X, o pár týždňov neskôr koncom novembra nadupaný Honor V10. Na vybraných európskych trhoch sa bude predávať pod názvom View 10. Na Slovensku sa ani jeden z nich oficiálne neukáže.

Honor na svojom webe opäť láka na ďalšiu novinku. Premiéru bude mať 13. decembra a číslica štyri napovedá, že zrejme dostane štyri fotoaparáty: dva vpredu a dva vzadu. Podobne, ako nedávno uvedený model materskej firmy Huawei Mate 10 Lite.

Býva zvykom, že vybrané modely Huawei sa neskôr objavia v portfóliu Honoru pod iným názvom, ale s podobnou výbavou i dizajnom. O dvoch duálnych fotoaparátoch môže svedčiť aj fotografia populárneho čínskeho herca, ktorý je vyobrazený na obrázku s okuliarmi na očiach vpredu aj na hlave vzadu.

O pripravovanej novinke zatiaľ nič bližšie nevieme. Všetko dôležité sa dozvieme už zajtra. Pred rokom uviedol Honor model Magic, možno spoznáme jeho nástupcu.

Zdroj: honor.cn

Diskusia k článku:

Lenka Ivančíková15.12.2017 - 13:25 Trvalý odkaz

ved to. teraz na stranke cinskeho Honoru svieti oznam o uvedeni noveho smartfonu 21. 12. ziadna novinka tam tieto dni nepribudla. divne.

Nightmare15.12.2017 - 14:04 Trvalý odkaz

Oneskorilo sa to no :D

Celá diskusia 3 príspevky