Telekom: Samsung Galaxy S8 a S8+ s výhodnejšou cenou

Telekom odštartoval novú kampaň, v ktorej ponúka Samsung Galaxy S8 a Galaxy S8+ za nových podmienok. Zvýhodnená cena platí pre zákazníkov, ktorí si prenášajú telefónne číslo do Telekomu, alebo sú zaradení do skupiny Magenta 1.

Pri prenose čísla od konkurencie môže zákazník získať bonus až do výšky 100 eur. Čím vyšší paušál si vyberie, tým vyššia bude finančná odmena. K paušálom Happy XS a S získa 60 € bonus, k Happy M, L a XL volania 80 € a pri Happy XL, XXL a Profi je benefit vo výške 100 eur.

Bonus za prenos čísla sa pri kúpe Samsungu Galaxy S8 a Galaxy S8+ môže v novej kampani aplikovať aj na prvotný poplatok, nielen ako zľava z mesačného poplatku za paušál. Takže zákazníci ho namiesto vkladania do neskorších faktúr môžu využiť okamžite.

V praxi sa tak znižuje úvodný poplatok na sumy:

- 1 € pri Happy XL, XXL a Profi

- 69 € pri Happy L a XL volania

- 119 € pri Happy M

K nižším paušálom sa tieto telefóny nepredávajú.

Mesačné poplatky ostávajú nezmenené. Ak zákazník preferuje súčasný variant vkladania zľavy do faktúr, môže si ho stále vybrať namiesto využitia na zníženie úvodnej platby za telefón.

Videorecenzia

Všetko dôležité o tohtoročných vlajkových lodiach Samsungu sa dočítate v našich recenziách. Nájdete ich v článkoch Samsung Galaxy S8 - dizajn až na prvom mieste a Samsung Galaxy S8+ - plus šestnásť percent.

Zároveň platí od 1. decembra nová akcia pre Galaxy S8 a S8+ aj k skupine Magenta 1. Pri nižších paušáloch Happy M, L a XL volania bude znížený prvotný poplatok o 50 €. Pri vyšších paušáloch (XL, XXL a Profi) bude úvodná platba nižšia o 20 € a mesačný poplatok o 1 €. Na výber je Galaxy S8 v striebornej alebo čiernej farbe, Galaxy S8+ je dostupný iba v odtieni Black.

Zdroj: operátor

Diskusia k článku:

Začať diskusiu