Tesco mobile: týždňový balíček volaní a SMS správ za 3,90 €

Značkový mobilný operátor Tesco mobile, ktorý svoje služby ponúka v sieti O2, prináša nový balíček Týždňovka s volaniami a SMS-kami do všetkých sietí.

Na predplatenej karte Tesco mobile Bodka si môžete aktivovať balíček Týždňovka, ktorý obsahuje 1000 jednotiek (jednotka je minúta volania alebo 1 SMS) do všetkých sietí na Slovensku na 7 dní.

Balíček je výhodný napríklad vtedy, keď očakávate zvýšenú komunikáciu len počas niekoľkých dní. Pokiaľ využijete Týždňovku štyrikrát počas mesiaca, zaplatíte za takmer neobmedzené volania a SMS-ky (4000 jednotiek) 15,60 €, čo je stále atraktívna ponuka. Nastavená je automatická obnova. Tyzdnovku je mozne deaktivovat odoslanim SMS v tvare TYZDNOVKA D na cislo 99222 a v prípade potreby opäť aktivovať odoslanim SMS v tvare TYZDNOVKA A.

K týždňovke si môžete aktivovať niektorý z dátových balíčkov s rôznym objemom dát. Ich ponuku nájdete v našom augustovom článku.

Tesco mobile minulý rok predstavil svoj nový predplatený program Bodka, s ktorým zákazník volá a SMS-kuje za 3,9 centa. K dispozícii je aj internet na deň s objemom 200 MB dát za 39 centov. Pokiaľ sa zákazník nachádza v pokrytí LTE a má podporovaný telefón, môže surfovať nielen v 3G, ale aj 4G sieti. Dostupnosť siete kopíruje pokrytie modrého operátora.

Pozn. redakcie: Neobmedzené balíčky ponúka aj konkurencia. V O2 si môžete k predplatenej karte O2 Fér objednať volania a SMS správy do všetkých sietí za 30 € na mesiac. Orange ponúka k Prima karte neobmedzené volania za 9 € a neobmedzené SMS-ky za 2 €. Telekom má k Easy karte len neobmedzené volania vo vlastnej sieti a do všetkých pevných sietí SR za 2,79 € na 7 dní. Za neobmedzené SMS správy na rovnako krátke obdobie zaplatíte 1,59 €. S balíkom 4ky TO.∞ za 20 € mesačne získate neobmedzené volania do všetkých sietí SR a neobmedzený objem dát vo vlastnej sieti aj v národnom roamingu.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

funboy 06.11.2017 - 23:07

Na predplatenej karte Tesco mobile si môžete aktivovať balíček Týždňovka, ktorý obsahuje 1000 jednotiek (jednotka je minúta volania alebo 1 SMS) do všetkých sietí na Slovensku na 7 dní. Tlačová správa: S novým balíčkom Týždňovka si môžu majitelia predplatenej karty Bodka užívať bezstarostné volania a SMS do všetkých sietí na celý týždeň len za 3,90 eura! Podotýkam: iba majitelia predplatenej karty Bodka

Lenka Ivančíková07.11.2017 - 09:37 Trvalý odkaz

Bodka pridana. Tusim sa da rok kupit uz len karta Bodka.

funboy07.11.2017 - 11:12 Trvalý odkaz

Pôvodná karta na dobíjanie kreditu

Dvojnásobok kreditu a volania zadarmo na čísla Tesco mobile.

Kde kúpim SIM kartu s týmto programom?

Pôvodnú SIM kartu (s kreditom 5 EUR za cenu 5 EUR), na ktorú si môžete zaregistrovať číslo Clubcard dostanete na vyžiadanie:

V Centre služieb zákazníkom v hypermarketoch a obchodných domoch Tesco
V oddelení Telefóny alebo na predajnom mieste Tesco mobile vo vybraných predajniach
Pri pokladni v expresoch a supermarketoch Tesco

http://www.tescomobile.sk/karta-na-dobijanie-kreditu/

Celá diskusia 3 príspevky