Razer Phone: herný Android s 8 GB RAM a špičkovým displejom

Telefón zaujme 5,7'' Ultramotion displejom, ktorý ponúkne rýchlu obnovovaciu frekvenciu 120 Hz, výkonný Snapdragonu 835 a 8 GB RAM. Vďaka tomu je ideálny na hranie hier.

Spoločnosť Razer poznajú predovšetkým herní nadšenci. Patrí k popredným výrobcom herného hardvéru a prináša rôzne príslušenstvo pre počítače i notebooky. Svojím prvý telefónom s názvom Razer Phone chce osloviť hráčov na mobilných platformách. Dizajn novinky a umiestnenie čítačky odtlačkov v bočnej stene pripomína Xperie od Sony.

Má 5,7'' displej s rozlíšením 1440 x 2560 a pomerom strán 16:9. Jeho špecialitou je technológia Ultramotion, ktorá ponúkne rýchlu obnovovaciu frekvenciu 120 Hz. Hráči ju ocenia počas rýchlych scén, kde sú nutné okamžité reakcie. Zabraňuje trhaniu obrazu a rôznym lagom, teda obrazovým chybám. Výsledný obraz by mal byť oveľa ostrejší než bežné displeje.

Na zadnej strane vidno duálny fotoaparát s dvojtónovým LED bleskom. Kombinuje 12 Mpix snímač s clonou f/1.7 a 13 Mpix snímač s clonou f/2.6. Predná kamera má rozlíšenie 8 Mpix. Srdcom telefónu je výkonný procesor Snapdragon 835, ktorému sekunduje 8 GB RAM. Výbavu dopĺňa 4000 mAh batéria a stereo reproduktory s Dolby Atmos a certifikáciou THX. Nechýba Bluetooth 4.2, Wi-Fi ani NFC.

Razer Phone má aktuálne spustené predobjednávky. Štart predaja je stanovený na 17. novembra, vtedy telefón príde do Severnej Ameriky a Európy. Výrobca plánuje aj špeciálnu edíciu, s ikonickým zeleným Razer logom. Okrem farby zadného loga inú zmenu neprinesie. Cena telefónu je stanovená na 699 eur.

Zdroj: razerzone.com

Diskusia k článku:

Nightmare 03.11.2017 - 23:41

O tomto som tu chcel napisat minule uz vyzera to byt delo aj sa mi paci dizajn

Celá diskusia 1 príspevok