O2: (Lenovo) Motorola Moto X4 v ponuke

O2 začalo predávať elegantný android s vodeodolnou sklenenou konštrukciou, 5,2-palcovým Full HD displejom a šikovnými Moto funkciami.

(Lenovo) Motorola Moto X4 má sklenenú konštrukciu s kovovým rámom, ktorú na obidvoch stranách chráni odolné sklíčko Gorilla Glass. Svetlo dopadajúce na zadnú stenu vytvára zaujímavý 3D efekt. Telefón spĺňa certifikáciu IP68, takže zvládne aj 30-minútové ponorenie do vody s maximálnou hĺbkou 1,5 metra.

Čítačka odtlačkov je umiestnená na prednej strane pod 5,2'' Full HD displejom a poslúži namiesto navigačných tlačidile. Medzi návykové Moto funkcie pribudli dve novinky - Moto Key a Moto Hlas. Ovládanie hlasom funguje iba v niekoľkých hlavných jazych. Pomocou Moto Key sa prihlásite na webové lokality v počítači chránené heslom odtlačkom prsta na mobile.

Pýchou Moto X4 sú aj fotoaparáty. Predný dostal 16-megapixelové rozlíšenie, zadný 12 Mpix dopĺňa sekundárny širokouhlý 8 Mpix snímač. Medzi snímačmi prepínate jednoducho a rýchlo pomocou ikony na displeji. Medzi režimami nechýba rozostrené pozadie, zvýraznenie vybranej farby (zvyšná časť fotografie ostane čiernobiela), manuálny režim či rôzne filtre tváre.

Moto X4 v modrej a čiernej farbe kúpite k O2 Paušálu s dotáciou až do výšky 312 eur alebo v hotovosti za 386 eur. V článku Základné info: Motorola Moto X4 nájdete kompletné špecifikácie a všetko dôležité o novinke sa dozviete aj z nášho videa.

(Lenovo) Motorola Moto X4 (prvý kontakt)

Diskusia k článku:

Začať diskusiu