Pri kúpe Samsungu Galaxy S7 alebo S7 edge môžete ušetriť 100 eur

Samsung v čase nákupu vianočných darčekov prichádza s akciou, pri ktorej môžete minuloročné, no stále výkonné vlajkové lode získať za atraktívnu cenu.

Stačí si zakúpiť Samsung Galaxy S7 (G930F) alebo S7 edge (G935F) v niektorej z partnerských predajní. Akcia platí od 1. 11. do 30. 11. 2017 alebo do vypredania zásob. Odporúčaná cena po 100-eurovej zľave pri Galaxy S7 edge je 549 € (namiesto 649 €) a cena modelu S7 klesla na lákavých 439 € (namiesto pôvodných 539 €).

Obidve minuloročné vlajkové lode majú stále čo ponúknuť. Výkonný hardvér, displej s jemným rozlíšením a výborný fotoaparát. Medzi ich prednosti patrí aj odolnosť voči vode s certifikáciou IP68, slot na microSD kartu a čítačka odtlačkov pod displejom.

Do akcie sú zapojené tieto obchody: Samsung oficiálny e-shop, Samsung Brand stores (v Bratislave, Banskej Bystrici a Košiciach), Alza, Andreashop, Datacomp, Datart, Dates Mobile, Digitall, Domoss, Euronics, Mobile Online, MP3.sk, Nay, Nikita a TPD.

Pozn. redakcie: Podobné akcie nie sú u Samsungu ničím nové. Výrobca chce týmto krokom zrejme podporiť predaj smartfónu od oficiálnych distribútorov, ktorí veľakrát doplácajú na šedý dovoz. Ten síce ponúka nižšie ceny, no pri prvých problémoch s telefónom zákazník môže zistiť, že ušetriť pár desiatok eur sa mu veľmi nevyplatilo.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

oliver99 03.11.2017 - 10:43

P.s. upozornim na prebiehajucu akciu v alze kde sa da samsung kupit aj na splatky na 20 mesiacov (!) bez urokov, plati len pre mobil a hodinky, rozbalene fit2 za 6e mesacne, nemat rocny mobil prezenem cez splatky aj tuto akciovu s7

Celá diskusia 1 príspevok