Jar 2011: ochráňte svoj HTC Desire a Desire HD

REKLAMA Blíži sa jar, čoraz viac času budete tráviť vonku a tiež viac chrániť svoj mobilný telefón. iPshop.sk má pre vás viacero praktických a elegantných riešení. V ponuke obchodu nájdete aj držiaky do auta, nabíjacie kolísky...

Internetový obchod iPshop.sk prináša viac a viac kvalitného príslušenstva pre telefóny iPhone, ale aj HTC, Samsungy, Sony Ericssony i ďalšie podobné zariadenia.

ipshop

Ku drvivej väčšine krytov a puzdier dostanete ochrannú fóliu na displej zadarmo.

Okrem krytov, fólií, puzdier sa iPshop zameriava aj na príslušenstvo. Náročných zákazníkov potešia jednoduché, ale spoľahlivé Bluetooth handsfree na automobilovú slnečnú clonu značky Jabra, resp. Bluetooth handsfree renomovaných značiek Jabra a Plantronics.

iPshop.sk ponúka príslušenstvo na široké spektrum aktuálnych telefónov. Už dnes je možné objednávať kryty a puzdrá pre Nexus S, HTC Mozart či HD7.

- -

Zadný ochranný kryt na HTC Desire HD s pogumovaného plastu je jednoduchým riešením, ako ochrániť zadnú a bočné steny pred poškodením. K dispozícii je v rôznych farbách - sivej, čiernej alebo tmavo ružovej.

Cena: 9,90 alebo 11,90 eur (iPshop.sk)

Ochranné gélové kryty sú bežným sortimentom iPshopu, pre ukážku uvádzame verziu Wave. Tá je k dispozícii v mnohých farbách (Pink Wave, Red Wave, White Wave, Blue Wave či Black Wave). Výhodou tohto relatívne pevného gumeného obalu sú drsné bočné steny, ktoré bránia vypadnutiu telefónu z ruky.

Cena: 12,90 eur (iPshop.sk)

Kompletnú ochranu vášho HTC Desire získate so silikónovým krytom Complete Protection. Výrobca krytu samozrejme myslel na prístup ku všetkým konektorom. Kompletná ochrana prirodzene zahŕňa aj ochrannú fóliu na displej.

Cena: 8,90 eur (iPshop.sk)

CLP puzdro z kvalitnej syntetickej kože vyzerá na pohľad i dotyk naozaj luxusne. Vďaka jednoduchému systému sa telefón z puzdra ľahko vyťahuje. Vypadnutiu zase bráni elegantná pracka s magnetickým zámkom.

Cena: 11,90 alebo 12,90 eur (iPshop.sk)

Dvojica puzdier zo syntetickej kože patrí ku klasike. Flip puzdro na Desire HD obsahuje plastovú kolísku, do ktorej sa telefón zasunie a kožené puzdro s mikroplyšom tvorí akúsi ďalšiu elegantnú ochranu. Klasické horizontálne puzdro pre Desire chráni telefón tradičným spôsobom, pred prácou s telefónom ho musíte s puzdra vybrať.

Cena: 11,90 alebo 12,90 eur (iPshop.sk)

Puzdrá Carbon Flip so štýlovým karbónovým vzorom spĺňajú všetky požiadavky na aktuálne trendy, no stále patria ku klasike.

Cena: 15,90 eur (iPshop.sk)

Luxusné, pravé kožené puzdro Noreve patrí k tomu najlepšiemu, čo pre svoj mobil môžete kúpiť v iPshope. Ručne vyrobený francúzsky produkt je presne prispôsobený danému modelu. Buď ho budete používať ako bežné puzdro, alebo naň pomocou dodávaného mini-skrutkovača namontujete klip na opasok.

Cena: 36,90 eur alebo 39,90 (iPshop.sk)

Stolová kolíska s nabíjaním je dobrým pomocníkom na pracovnom stole aj pri posteli. Vďaka rôznym aplikáciám v Android Markete môže telefón po pripojení k nabíjačke automaticky zobrazovať napríklad veľké hodiny. Vaše HTC v kolíske tak počas nabíjania slúži aj ako praktický fotorámik či nočné hodiny. A pred dlhšou cestou vám dobrá kolíska nabije aj druhú batériu.

Cena: 25,90 eur (iPshop.sk)

Diskusia k článku:

Začať diskusiu