Telekom: k Sony Xperia XZ1 Compact získate zadarmo Bluetooth slúchadlá

Telekom odštartoval predobjednávky na očakávanú vlajkovú loď menších rozmerov. Každý zákazník dostane k vopred objednanej Xperii XZ1 Compact darček - bezdrôtové slúchadlá Sony v hodnote 200 eur.

Sony Xperia XZ1 Compact je výkonný android s 4,6-palcovým HD displejom a vodeodolnou konštrukciou. Ponúka množstvo funkcií prémiových modelov Sony. Podobne ako Xperia XZ1, z ktorej vychádza, ponúka kvalitný zvuk a 19 Mpix fotoaparát Motion Eye. Patrí aj medzi prvé smartfóny, ktoré prichádzajú na trh s novým operačným systémom Android 8.0 Oreo.

Popri podpore Hi-Res Audio ponúka vyššiu kvalitu zvuku pomocou DSEE HX engine a nechýba ani Digital Noise Cancelling (potláčanie šumu a okolitého ruchu) či dvojica stereo reproduktorov. Hlavný fotoaparát dokáže nahrávať nielen videá vo vysokom 4K rozlíšení, ale aj super spomalené zábery rýchlosťou 960 snímok za sekundu. Predná 8 Mpix širokouhlá kamera poteší fanúšikov autorportrétov.

O kvalite obidvoch fotoaparátov sa môžete presvedčiť v článku Takto fotí Sony Xperia XZ1 Compact. V novinke nájdete nainštalovanú aplikáciu 3D Creator, ktorá slúži na rýchle a jednoduché skenovanie objektov do trojrozmernej podoby. Vyberať môžete zo štyroch režimov: sken hlavy, sken tváre, sken jedla alebo nekonvenčný sken.

Sony Xperia XZ1 Compact (prvý kontakt)

Všetko podstatné o malom šikovnom androide sa dočítate v základnom infe, prvé dojmy nájdete v našom videu. Čoskoro sa môžete tešiť aj na podrobnú recenziu.

Sony Xperia XZ1 Compact v striebornej farbe si môžete v Telekome objednať na špeciálnej mikrostránke. Ako darček k nim dostanete Bluetooth slúchadlá Sony h.ear on 2 Mini v hodnote 200 eur. Cena k Happy paušálom bude upresnená pri štarte predaja, odporúčaná cena je stanovená na 599 eur. Bezdrôtové slúchadlá dostanete zadarmo aj u vybraných predajcov.

Zdroj: telekom.sk

Diskusia k článku:

oliver99 26.11.2017 - 11:16

je 26.11 a este stale v tmobile dostanete ako darcek aj tie sluchadla za 200, podla mna to znaci, ze su predaje velmi slabe

Celá diskusia 1 príspevok