Integrácia Waze a Spotify je dostupná už aj pre iOS

Nielen majitelia androidov, ale už aj používatelia zariadení s iOS môžu púšťať svoje playlisty v hudobnej službe Spotify priamo zo spustenej navigácie Waze.

Obľúbená navigácia Waze oznámila začiatkom roka partnerstvo s hudobnou streamovacou službou Spotify. Výsledkom je niekoľko zaujímavých funkcií, napríklad si priamo vo Waze môžete spustiť svoje zoznamy skladieb zo Spotify. Toto prepojenie si mohli istý čas užívať len majitelia androidov, teraz konečne prichádza aj na iOS. Nová integrácia pridáva tiež niekoľko priamych funkcií Spotify v rámci Waze a naopak.

Priamo v aplikácii Spotify budete môcť nastaviť navigovanie do zvoleného cieľa. Waze naopak ponúkne úplný prístup k zoznamom skladieb zo Spotify. Medzi aplikácie sa prepnete len jediným ťuknutím. Spotify bude obsahovať aj špeciálne playlisty vyberané Waze komunitou, ktoré sa hodia k šoférovaniu. Budú pravidelne aktualizované a kto si rád v aute spieva, bude mať na výber aj karaoke skladby.

Samozrejmosťou je prepojenie účtov oboch služieb. Integrácia je zaujímavá najmä pre tých, ktorí používajú Waze na iOS ako primárnu navigáciu. Prepojenie Spotify a Waze na Apple zariadeniach bude na jednotlivých trhoch sprístupnené postupne v priebehu niekoľkých týždňov a bude vyžadovať aktualizáciu obidvoch aplikácií.

Zdroj: waze.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu