Budúci smartfón od Nokie by mal priniesť 4000 mAh batériu

Zatiaľ neoznámená novinka sa bude sústreďovať na výbavu nižšej strednej triedy. V nej by mala zaujať nadštandardnou kapacitou batérie a HD displejom. Podľa vybavenia by mohlo ísť o Nokiu 2.

Pre náročných zákazníkov pripravilo HMD Global vlajkovú loď Nokia 8, pre tých menej náročných je tu zatiaľ najslabšie vybavená Nokia 3. Spoločnosť sa samozrejme chystá pohnúť ďalej, a tak by sme sa vraj mali dočkať ďalšieho top modelu, ktorý ponúkne väčší displej, no výrobca nezabúda ani na nižšiu strednú triedu. Uniknuté informácie z dokumentov FCC (US Federal Communications Commission) naznačujú výbavu pripravovanej novinky. Podľa špecifikácií by mohlo ísť o Nokiu 2, ktorá minulý mesiac unikla aj na niekoľkých fotografiách.

Nokia 2 by mala údajne ponúknuť batériu s nadštandardnou kapacitou 4000 mAh. Išlo by tak o najväčšiu batériu, ktorú sme doposiaľ v Nokiách videli. Čo sa týka ďalšej výbavy, novinka by mala mať 5'' displej s HD rozlíšením, procesor Qualcomm Snapdragon 212 a operačný systém Android vo verzii Nougat.

Zatiaľ však ide len o neoficiálne informácie, ktoré sa nemusia potvrdiť. Rovnako nie je známy ani dátum predstavenia. Ak sa správy potvrdia, Nokia 2 by mohla zaujať aj nízkou cenou. Jej vybavenejší nástupca Nokia 3 sa totiž predáva len za 139 eur.

Zdroj: phonearena.com

Diskusia k článku:

huje® 15.09.2017 - 13:20

Rišo, soráč, ale prestal som čítať hneď v úvode... Ondrej asi v škole nedával pozor... Osobne si myslím, že ktorýkoľvek redaktor (aj externý) by mal ovládať materinský jazyk slovom aj písmom (teda aj gramatiku) na jednotku, nie na 4ku ;-) [img]http://s26.postimg.org/toaupjfm1/sa_bude.jpg[/img] [img]http://s26.postimg.org/p3ooalvwp/nebude.jpg[/img] http://www.quark.sk/pouzivanie-slovneho-spojenia-sa-sustredit/

Lenka Ivančíková19.09.2017 - 20:46 Trvalý odkaz

Diskusia premazana. Piste, prosim, iba k teme clanku. Ked ma niekto nejaky podnet alebo pripomienku na redakciu, napiste ju radsej do sukromnej spravy alebo na e-mail. Tam si to vzdy precitam, neprehliadnem to. Adresu najdete v sekcii O nas, alebo pouzite odkaz na hlavnej stranke. Nie vzdy si vsetko vsimnem a vsetko citam. Nie je to v mojich silach. Dakujem.

Celá diskusia 2 príspevky