Orange: LG Q6, Moto C Plus, Moto 4E, Moto Z2 Play a Moto G5 v ponuke

V ponuke dotovaných zariadení Orangeu pribudlo množstvo noviniek. LG strednej triedy s dizajnom vlajkovej lode, štyri modely smartfónov radu Moto a štvorica tabletov s dostupnou cenovkou.

LG Q6 zaujme používateľov, ktorým sa páči dizajn a funkcie vlajkovej lode LG Q6, ale záleží im na dostupnej cenovke. Má kovový rám z hliníka a spĺňa certifikáciu MIL-STD-810G i IP52, takže je odolný voči otrasom, prachu, pádom a mal by bez poškodenia zvládnuť aj pád na betónový povrch. Nemusíte sa obávať ani telefonovania v daždi.

V tele s rozmermi päťpalcového telefónu nájdete 5,5-palcový displej s Full HD+ rozlíšením 1080 x 2160 pixelov a pomerom strán 18:9. Všetko podstatné o hardvérovej výbave sa dočítate v základnom infe.

LG Q6 kúpite k najvyššiemu paušálu už od jedného eura, plná cena je stanovená na 339 eur.

Lenovo Moto E4 Plus zaujme nízkou cenovkou, prednou 5 Mpix kamerou s LED bleskom a telefónu nechýba ani čítačka odtlačkov umiestnená pod 5'' HD displejom. 2800 mAh batéria je vyberateľná. Operačný systém Android 7.1 Nougat je doplnený o niektoré Moto funkcie. Kompletné informácie o výbave sa dočítate v článku Základné info: Lenovo Moto E4.

Moto E4 kúpite v Orangei od jedného eura. K 25-eurovému paušálu zaplatíte za telefón 30 eur. Plná cena je stanovená na 175 eur.

Lenovo Moto C Plus patrí k najlacnejším modelom v portfóliu série Moto. Láka na silnú 4000 mAh batériu a LED blesk pri prednej kamere. Daňou za nízku cenu je len 1 GB kapacita operačnej pamäte RAM. Redakcia Fony.sk odporúča aj pre menej náročné používanie kupovať androidy s minimálne 2 GB RAM a 16 GB úložiskom. Podrobné špecifikácie nájdete v článku Základné info: Lenovo Moto C Plus.

Moto C Plus sa v Orangei predáva od 25-eurového paušálu za jedno euro, plná cena telefónu je u operátora 130 eur.

Lenovo Moto G5 nie je žiadnou horúcou novinkou, už má na Slovensku dokonca svojho vylepšeného nástupcu s prívlastkom plus. Do ponuky ho ale Orange zaradil len nedávno. Telefón má kovovú konštrukciu potiahnutú špeciálnou vrstvou, ktorá ochráni telefón pri náhodnom poliatí vodou alebo telefonovaní v daždi. Medzi kľúčové špecifikácie patrí 5'' Full HD displej, 2 GB RAM a 16 GB úložisko.

Videorecenzia

Operačný systém Android beží v novej verzii 7.0 Nougat a nechýbajú známe Moto funkcie. S Moto displejom si skontrolujete notifikácie bez potreby odomykať telefón. Všetko podstatné sa dočítate v našej recenzii Lenovo Moto G5 - svieži jarný vánok.

Lenovo Moto G5 si v Orangei kúpite od jedného eura, k 25 € paušálu zaplatíte 65 eur. Cena v hotovosti je 210 eur.

(Lenovo) Motorola Moto Z2 Play je tenký android s 5,5'' Full HD displejom, podporou Moto modulov, dostatkom výkonu a nesklame ani 3000 mAh batéria, s ktorou bez problémov zvládneze aj viac než jeden deň používania. Telefón ponúka i návykovú čítačku odtlačkov, ktorá nahradí aj dotykové tlačidlá na displeji.

Tak ako každý smartfón radu Moto, aj s Z2 Play si užijete výhody Moto obrazovky a Moto gestá. Novinku sme v redakcii stihli už aj otestovať, naše skúsenosti sa dočítate v článku (Lenovo) Motorola Moto Z2 Play - chudšia, ľahšia, chytrejšia.

Videorecenzia

Motorolu Moto Z2 Play predáva Orange k najvyššiemu paušálu za 60 eur, k programu s 25€ mesačným poplatkom zaplatíte 325 eur. Cena v hotovosti je u operátora 470 eur.

V ponuke Orangeu pribudli aj štyri nové tablety: Lenovo Tab 3 8 LTE, Lenovo Tab 4 8 LTE, Lenovo Tab 4 10 LTE a Prestigio Wize 8 LTE.

Zdroj: orange

Diskusia k článku:

Začať diskusiu