V e-shope Applu pribudli originálne puzdrá pre nové iPhony

Novinky od Apple majú tento rok sklenený chrbát a vyššiu cenu. Preto bude pravdepodobne nutné siahnuť po ochrannom púzdre či kryte.

Kalifornský gigant predstavil včera svoje novinky iPhone 8, 8 Plus a iPhone X. Telefóny prinesú vyšší výkon, nové možnosti fotoaparátu a v prípade modelu X aj úplne nový displej, ktorý pokrýva takmer celú prednú stenu zariadenia. Apple sa okrem toho vracia aj k sklenenej zadnej stene, s ktorou sme sa naposledy stretli pri modeli 4S. Sklo bude pravdepodobne náchylné na poškodenie pri pádoch i bežnom používaní, a tak Apple pripravil sériu nových oficiálnych obalov a krytov.

Pri iPhone X budete mať na výber z koženého, silikónového a flipového koženého obalu s fóliou. Najdrahšou ochranou bude práve kožený obal s fóliou. Je zatvárateľný a chráni zadnú a prednú stranu. Po jeho otvorení sa telefón automaticky rozsvieti. Počas bezdrôtového nabíjania ho nemusíte snímať dole z telefónu. Jeho cena je stanovená na 99 dolárov.

O niečo lacnejší je klasický kožený obal, ktorý ochráni len zadnú stranu a boky. Apple opisuje kožu, z ktorej je obal vyrobený ako špeciálne upravenú, jemnú na dotyk a odolnú. Púzdro, ktoré stojí 49 dolárov takisto podporuje bezdrôtové nabíjanie.

Najlacnejší obal je silikónový s cenovkou 39 dolárov. Je tenký, takže veľkosť telefónu výrazne nenarastie. Na vnútornej strane je mäkké mikrovlákno. Rovnako ako v prípade predchodcov, ani tu nechýba podpora bezdrôtového nabíjania.

V prípade iPhone 8 a 8 Plus budú k dispozícii klasické kožené a silikónové púzdra, ktoré sú kompatibilné aj s modelmi 7 / 7 Plus. Kožené kúpite za 45 dolárov pre klasický a za 49 dolárov pre väčší model Plus. Za silikónové zaplatíte 35 a 39 dolárov.

Obaly sú k dispozícii v rôznych farbách. Na nové osmičky budete môcť vďaka nezmenenému dizajnu a veľkosti použiť tiež svoje staré púzdra z iPhone 7 a 7 Plus.

Zdroj: apple.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu