(Lenovo) Motorola Moto G5S Plus v ponuke Orangeu a O2

Vylepšenú novinku špeciálnej edície radu Moto G5 s duálnym fotoaparátom a celokovovou konštrukciou si už môžete kúpiť aj u našich mobilných operátorov. V O2 je k dispozícii 4 GB variant v dual SIM verzii, Orange predáva singe SIM model s 3 GB kapacitou RAM.

Lenovo G5S Plus má celokovový dizajn a konštrukciu s vodeolnou nano vrstvou, ktorá ochráni telefón proti dažďu, snehu a jemnému ošplechnutiu. Telefón však nie je vhodný na ponáranie do vody. V cenovej kategórii okolo 300 eur ponúka duálny 13-megapixelový fotoaparát so zaujímavými funkciami a možnosťou nahrávať videá aj v 4K rozlíšení. Predná 8 Mpix kamera sa chváli panoramatickým snímaním a prisvetlovacou diódou.

Bez problémov si tak môžete zhotoviť skupinovú selfie. Režim selektívneho zaostrovania umožňuje vytvárať portrétové fotografie pridaním efektu rozmazaného pozadia, tzv. bokeh efekt. Hĺbka ostrosti sa dá regulovať posuvníkom. Vyskúšať môžete selektívne sfarbenia vybranej časti do bielej a čiernej farby, či zmenu pozadia na fotografii, ktorá dodá fotkám nový vzhľad. V nastaveniach nechýba profesionálny režim s manuálnym nastavením.

Moto G5S Plus nechýba ani rýchle nabíjanie Turbo Power. Súčasťou balenia je 5 W nabíjačka. 15-minútové nabíjanie 3000 mAh batérie postačí na 6 hodín používania. Čítačkou odtlačkov umiestnenou pod 5,5'' Full HD displejom môžete nahradiť softvérové tlačidlá na displeji. Výhodou smartfónov radu Moto sú tzv. Moto funkcie a Moto obrazovka. Novinkou je možnosť odpovedať na doručenú správu rovno zo zamknutého displeja.

(Lenovo) Motorola Moto G5S a G5S Plus (prvý kontakt)

Kompletné špecifikácie novinky sa dočítate v základnom infe. Telefón už máme v redakcii na test, a tak sa môžete tešiť na podrobnú recenziu.

Motorolu Moto G5S Plus v 3 GB verzii a sivej farbe kúpite v Orangei k najvyššiemu paušálu za jedno euro, pri programe s mesačným poplatkom 25 eur zaplatíte 154 eur.

V e-shope O2 nájdete Moto G5S Plus s 4 GB kapacitou RAM v sivej i zlatej farbe. Aktuálne je reálne dostupný iba zlatý variant. V O2 môžete pri nákupe nového zariadenia využiť bonus na telefón až do výšky 312 eur.

Diskusia k článku:

Lukas 07.09.2017 - 20:29

prečo ma pomaranč single sim? inac o2 ma všeobecne drahé telefony ale niektory opak ponúkajúci za menej napríklad tento za 290€ v dual sim, moto z 390,p2 za 290€

Lenka Ivančíková07.09.2017 - 23:10 Trvalý odkaz

Orange a Telekom vzdy predavali iba single SIM telefony.

Nightmare08.09.2017 - 00:37 Trvalý odkaz

:D ...
o2 ma drahe fony?a kolko stoja potom v Orange a v Telekome?mne sa nezdaju tak drahe

norbinho08.09.2017 - 09:23 Trvalý odkaz

V stredu sme kupili Moto G5s Plus pre manzelku v O2... zatial vyzera byt fajn fon.
A k tej cene... v O2 je za plnu cenu 290€ a cez heureku zom v tom case nasiel najlacnejsie za 309€. Takze ma to dost prekvapuje ze u operatora je to lacnejsie nez hocikde inde... :D

Lukas08.09.2017 - 12:59 Trvalý odkaz

ved hovorim ze v o2 maju niektore modely za nizzsie ceny hlavne lenovo(motorola)lebo mam znameho v o2 a mi hovoril ze maju nejaku "licenciu" s nimi ale tak neviem hlavne ze su to dual sim,vzdy si od nich beriem telefony aj pre manzelku bezproblemova reklamacia

Celá diskusia 5 príspevkov