Inteligentný reproduktor Sony LF-S50G ponúkne ovládanie hlasom

IFA je bohatá nielen na smartfóny, ale aj inteligentné príslušenstvo. Nový bezdrôtový reproduktor umožní pomocou Google asistenta prehrávať a ovládať hudbu z rôznych služieb.

Sony na veľtrhu IFA 2017 predstavilo bezdrôtový Bluetooth reproduktor, ktorý využíva hlasového asistenta od Google. S jeho pomocou budete môcť ovládať prehrávanie hudby z rôznych služieb, stačí vysloviť "Ok Google". Okrem príkazov zameraných na hudobné funkcie môžete model LF-S50G požiadať tiež o aktualizáciu počasia, dopravné informácie a podobne. Novinka môže byť dokonca použitá aj na ovládanie iných inteligentných zariadení, podobne ako reproduktor Google Home.

Základné parametre:

Typ reproduktoru: monofónny, veľkosť reproduktoru: satelitný 48 mm, subwoofer 53 mm, hmotnosť: 750 g, Wi-Fi, rádiová frekvencia 2.4 / 5 GHz, NFC, chromecast, Bluetooth 4.2, spotreba energie: 8 W, odolnosť voči striekajúcej vode (IPX3).

Obsah balenia:

Reproduktor LF-S50G, nabíjačka.

Reproduktor spárujete s telefónom cez Bluetooth 4.2 alebo pomocou NFC. Zariadenie jednoducho nastavíte v aplikácii Google Home hneď potom, čo ho pripojíte k vašej domácej sieti. Jeho dizajn je odolný voči striekajúcej vode, takže sa ho nemusíte báť použiť ani v kuchyni. Sony však vysvetľuje, že by ste si ho nemali brať napríklad do bazéna, pretože produkt s certifikáciou IPX3 nie je vodotesný.

Reproduktor tiež dokáže zobraziť aktuálny čas. Prítomný je aj chromecast, ktorý prostredníctvom Wi-Fi umožní streamovanie hudby z vašej obľúbenej hudobnej aplikácie. Sony LF-S50G príde na trh v októbri a jeho cena je stanovená na 200 USD. Dostupný bude v čiernej a bielej farbe.

Zdroj: Sony

Diskusia k článku:

Začať diskusiu