Honor znížil ceny troch modelov až o 70 eur

Značka Honor sa rozhodla urobiť svojim fanúšikom radosť, a preto v septembri výrazne znižuje ceny u štyroch svojich smartfónov. Vlajkovú loď Honor 9 kúpite za 429 eur.

Kto uvažoval nad kúpou nového Honoru, možno mu rozhodovanie uľahčí aktuálna akcia výrobcu. Trom modelom znížil odporúčanú cenu, takže sú teraz ešte dostupnejšie. Až o 70 eur klesla cenovka Honoru 9 a predáva sa za atraktívnych 429 . Recenziu výborne vybaveného smartfónu s elegantnou sklenenou konštrukciou, šikovnou nadstavbou, rýchlou čítačkou a veľmi dobrým fotoaparátom si môžete prečítať v článku Honor 9 - ešte lepší, ešte klzkejší.

Nižšia cena sa týka aj Honoru 8, ktorý teraz kúpite za 339 eur. Napriek tomu, že ide o minuloročný model, stále má čo ponúknuť. Kompletnú recenziu 5,2'' androidu s Full HD displejom, 4 GB RAM, duálnym 12 Mpix fotoaparátom, infraportom, viacfunkčnou čítačkou odtlačkov a 3000 mAh batériou nájdete tu.

Honor 6A je telefón pre menej náročných používateľov a za 149 eur dostanete dual SIM android s 5'' HD displejom, osemjadrovým procesorom, 13 Mpix fotoaparátom a 3020 mAh batériou. Nechýba mu dokonca ani informačná dióda. Všetko potrebné o šikovnom smartfóne sa dočítate v základnom infe.

Nižšie ceny prémiových modelov Honor 9 a Honor 8 sa obmedzujú len na mesiac september, Honor 6A má cenu zníženú trvale. Uvedené modely sú za nové ceny k dispozícii u všetkých autorizovaných predajcov.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Sumi 02.09.2017 - 18:09

Ze by sa zle predaval ten Honor 9?ale cena lakava zato

Lukas03.09.2017 - 21:00 Trvalý odkaz

skôr si myslím ze cena je znížená kvôli tomu naramku ten zas neponukaju tak dali co si dole

Celá diskusia 2 príspevky