Apple potvrdil dátum predstavenia nových produktov

Aj tento rok Apple na začiatku septembra predstaví svoje nové produkty. Očakáva sa uvedenie nových iPhonov, inteligentných hodiniek i Apple TV.

V utorok 12. septembra sa bude v Apple Parku, novopostavenom sídle cupertínskeho giganta, konať tohtoročný Apple Special Event. Práve pre takéto príležitosti nesmie chýbať ani špeciálna budova, ktorou je Divadlo Steva Jobsa. O 19-tej hodine nášho času môžeme očakávať predstavenie nových modelov iPhone, Apple Watch či 4K Apple TV.

Posledné týždne sa na nás zo všetkých strán hrnú správy o pripravovaných produktoch. Hovorí sa o iPhone 7S, 7S Plus a prémiovom kúsku iPhone 8. Ostáva nám počkať už len menej než dva týždne, aby sme s dozvedeli, ktoré z týchto správ boli pravdivé.

Živé vysielanie z akcie si budete môcť pozrieť na vašom iOS zariadení a prehliadači Safari, stačí mať nainštalovanú verziu iOS 7.0 a novšiu. Používatelia Macu budú potrebovať Safari 6.0.5 a novší a MacOS v10.8.5 a novší. Streamovanie prenosu je možné aj na Apple TV 2. a 3. generácie so softvérom 6.2 a Apple TV 4. generácie. Apple nezabúda ani na používateľov Windows, na ktorom si akciu prehráte v prehliadači Microsoft Edge.

Zdroj: apple.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu