Na jeden záber: Huawei P10 Lite

Lite verzia aktuálnej vlajkovej lode Huawei ponúka pekný 5,2'' Full HD displej, šikovnú čítačku odtlačkov s gestami, veľmi slušný fotoaparát a navyše aj dobre vyzerá.

Huawei P10 Lite má veľa spoločných prvkov s P9 Lite (2017), ktorý bol uvedený začiatkom roka ešte pred tým, než prišla na trh lite verzia vlajkovej lode P10. Spája ich 5,2-palcový Full HD displej, 3000 mAh batéria, dvojica fotoaparátov s rovnakým rozlíšením (12 Mpix zadný a 8 Mpix predný), čítačka odtlačkov umiestnená vzadu i konektivita.

Huawei použil v P10 Lite vynovený procesor z vlastnej dielne Kririn 658, zdvojnásobil vnútorné úložisko a kapacita RAM narástla až na 4 GB. Ale pozor: v slovenských obchodoch je prevažne dostupný model s 3 GB RAM, verziu s vyššou kapacitou operačnej pamäte predáva napríklad Orange. Tam ale nekúpite dual SIM, slot v bočnej stene dokáže pracovať len s jednou SIM a microSD kartou.

V našej recenzii sme pochválili podarenú používateľskú nadstavbu EMUI, prítomnosť notifikačnej diódy, manuálne nastavenia fotoaparátu i slušný hlasitý reproduktor. Koho zaujímajú podrobnosti o hardvérovej výbave, všetko dôležité sa dočíta v základnom infe.

Videorecenzia

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk

Diskusia k článku:

yngwie 18.08.2017 - 14:47

Ja ho mam od o2 a som spokojny

Celá diskusia 1 príspevok