LG V30 dostane prostredie UX 6.0+ s novými funkciami

S blížiacim sa príchodom top modelu série V prezrádza výrobca stále viac podrobností o výbave a novinkách, ktoré prinesie. Grafické prostredie bude optimalizované pre FullVision displej, fotoaparátu pribudnú nové funkcie a telefón odomknete hlasom.

LG už prezradilo, že pripravovaná novinka LG V30 dostane 6'' OLED displej s rozlíšením 1440 x 2880 bodov, pomerom strán 18:9 a duálny fotoaparát s doteraz najnižším clonovým číslom v smartfóne - f/1.6. V porovnaní s clonou f/1.8 poskytne o 25 % viac svetla.

S programom Graphy, ktorý bude prístupný v manuálnom režime, budete môcť vyberať z portfólia profesionálnych záberov v rôznych štýloch s predvolenými metadátami, napríklad vyvážením bielej, rýchlosťou uzávierky, svetelnosťou, ISO a podobne. Pre jednoduchšie ovládanie budú rôzne režimy snímania zoskupené v jednom menu. V Galérii sa budú dať rýchlo vytvárať GIF súbory, Quick Video editor poslúži na úpravu videí a zhotovenie filmu z fotografií.

Druhá obrazovka z LG V20 sa vyvinula na Floating Bar - polopriesvitný plávajúci panel, ktorý umožňuje rýchly prístup k často používaným funkciám. Keď sa nebude práve používať, môže byť úplne skrytý. Vyvoláte ho potiahnutím po bočnej strane obrazovky. Always On Displej bude viac prispôsobiteľný než doteraz. Okrem času, dátumu a notifikácií bude zobrazovať rýchle nastavenia, hudobný prehrávač alebo vybrané fotografie.

Medzi bezpečnostné funkcie pribudne odomykanie smartfónu pomocou rozpoznávania tvárí, aj keď bude displej telefónu vypnutý. Nebude potrebné stlačiť vypínač a rozsvietiť obrazovku ako na iných telefónoch. Na odomknutie zariadenia budete môcť použiť aj rozpoznávanie hlasu pomocou generovaných vlastných slov (kombinovaných z troch až piatich slabík).

Nových funkcií v prostredí LG UX 6.0+ bude oveľa viac. Všetko dôležité sa dozvieme 31. augusta, kedy bude mať LG V30 svoju premiéru.

Zdroj: lgnewsroom.com

Diskusia k článku:

Hydrant 14.08.2017 - 14:32

No zacina to vyzerat celkom zaujimavo.

Celá diskusia 1 príspevok