LG V30 dostane fotoaparát s clonou f/1.6

LG vo svojej tlačovej správe potvrdilo niektoré parametre fotoaparátu pripravovaného top modelu V30. Jeho oficiálne predstavenie je naplánované na koniec augusta.

S blížiacim sa príchodom očakávanej novinky LG V30 sa množia nielen špekulácie a uniknuté informácie, ale niektoré detaily odhaľuje samotný výrobca. Na svojom facebookovom profile LG prezradilo, že smartfón dostane displej s pomerom strán 18:9 a dátum jeho premiéry. Prvýkrát sa ukáže deň pred otvorením brán výstavy IFA 2017, teda 31. augusta.

Dalšie podrobnosti sme sa dozvedeli z webu lgnewsroom.com. Nová vlajková loď bude vôbec prvým zariadením, ktoré dostane OLED FullVision displej s rpzlíšením 1440 x 2880 pixelov, ktorý je podľa LG ideálny pre využitie spolu s virtuálnou realitou. Pri šesťpalcovej uhlopriečke bude mať novinka menšie telo než mal predchodca V20. Dolný rám bude užší o 50 %, horný o 20 %. Logo výrobcu sa presťahovalo na zadnú stranu. Displej bude chrániť odolné sklíčko Gorilla Glass 5.

Posledná nová informácia prišla dnes ráno. LG V30 dostane fotoaparát so sklenenou šošovkou Crystal Clear a doteraz najnižším clonovým číslom v smartfóne - f/1.6. V porovnaní s clonou f/1.8 poskytne o 25 % viac svetla. Vo všetkých oblastiach má byť fotoaparát podľa LG lepší než v predchodcovi. Pri snímaní širokouhlých záberov bude skreslenie okrajov na fotografiách o tretinu menšie. Nebude chýbať optická stabilizácia obrazu ani PDAF a laserové zaostrovanie. Napriek všetkým vylepšeniam bude modul zadného fotoaparátu o 30 % menší než pri V20.

O LG V30 sa tak toho dozvedáme stále viac. Vieme už aj jeho podobu, prezradili to snímky z

reklamného videa.

Zdroj: nadpis

Diskusia k článku:

Borland 10.08.2017 - 13:30

Toto bude platit zrejme o hlavnom fotoaparate. Som zvedavy na sirokouhlac.

Celá diskusia 1 príspevok