O2: Motorola Moto Z2 Play v ponuke

Najnovší 5,5-palcový model radu Moto Z2 si kúpite už aj v O2. Dostupný je v dual SIM verzii a v obidvoch farbách - bielozlatej a sivej.

Novinka Moto Z2 Play už nenesie v svojom názve značku Lenovo, ale Motorola. U mobilných operátorov ju ale nájdete stále s označením čínskeho výrobcu. Nástupca minuloročného modelu Moto Z Play je o milimeter tenší a 20 gramov ľahší. Batéria má o 500 mAh menej než mal predchodca, naše prvé skúsenosti však ukazujú na veľmi slušnú výdrž.

Tenký dizajn s modulárnou konštrukciou ostal. V balení nájdete zadný kryt, ktorý dorovná vystupujúci objektív hlavného fotoaparátu. Jednoducho ho pricvaknete k magnetickým konektorom. Zadný fotoaparát má 12 Mpix rozlíšenie, PDAF a laserové zaostrovanie, LED blesk, clonové číslo f/1.7, a nahráva videá až v 4K rozlíšení. Prednej 5 Mpix kamere s clonou f/2.2 nechýba prisvetľovacia dióda.

Motorola Moto Z2 Play naživo + nové Moto Mods (prvý kontakt)

Medzi kľúčové špecifikácie patrí 5,5-palcový Super AMOLED displej s Full HD rozlíšením, osemjadrový procesor Snapdragon 626, 4 GB RAM, 64 GB úložisko a 3000 mAh batéria s rýchlym nabíjaním. Operačný systém Android beží v najnovšej verzii 7.1.1 Nougat a dopĺňa ho známa používateľská nadstavba s Moto funkciami.

Kompletné špecifikácie si môžete prečítať v základnom infe. Telefón už v redakcii testujeme, a tak sa čoskoro môžete tešiť na podrobnú recenziu.

Moto Z2 Play si v O2 kúpite v hotovosti za 458 eur, alebo môžete k O2 programom využiť bonus na nákup zariadenia.

Zdroj: o2.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu